Actualitate, Externe

Diana Şoşoacă contestă sancţiunea primită de la Biroul Permanent al Senatului: „Deschide calea unei dictaturi”

Senatoarea Diana Șoșoacă răspunde acuzațiilor care i-au fost aduse de colegii din Parlament. Senatoarea e revoltată de decizia Biroului Permanent al Senatului, de a o sancționa cu un avertisment scris.

Diana Şoşoacă răspunde acuzațiilor primite din partea colegilor senatori. Aceștia au trimis o sesizare în care atrag atenția asupra comportamentului și limbajului senatoarei.

„E pentru prima oară în istoria României post-decembriste când unui senator i se atrage atenția cu privire la opinii politice. Ce s-a întâmplat în cazul meu e un precedent periculos. Această sancțiune raportat la declarații și opinii politice, pentru că încalcă dispoziții constituționale, deschide calea unei dictaturi”, spune Diana Șoșoacă,

Răspunsul Dianei Șoșoacă vine după ce, în urmă cu două zile, Biroul Permanent al Senatului, a decis să o sancționeze cu un avertisment scris. Președintele Comisiei Juridice, Iulia Scântei, a anunțat că au fost constate 5 abateri de la prevederile regulamentului care justifică aplicarea acestei sancțiuni.

( Sursa: România TV)

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
SOFIA
SOFIA
3 ani în urmă

NU SUNT DE ACORD CA SINGURA VOCE CARE NE APARA INTERESELE SA FIE INCHISA DE MADAM GORGHIU SI DRAGU ,CEA CARE DA RAPOARTE AMBASADORILOR STRAINI…DOVADA CA NU CUNOASTE NICI LEGILE SI NICI CONSTITUTIA TARII…SI TREBUIE SANCTIONATE AMBELE CA AU INTERZIS INTRAREA LA SEDINTA COMISIEI JURIDICE A UNUI SENATOR …PE MOTIV DE MASCA ,ALTFEL DECAT A LOR…SPECIFIC …ACEASTA MASCA ESTE PURTATA SI IN CONGRESUL AMERICAN…FARA DISCRIMINAREA LA CARE A FOST SUPUSA D-NA SOSOACA…JOS IMPOSTORII CARE NE CONDUC .. CU .3% VOTURI ( CIOLOS SI DRAGU= 2 LEI )

Telefon
723501687