Eveniment

Diana Șoșoacă este cenzurată. I-a fost luat dreptul de a mai posta pe rețeaua de socializare Facebook pentru 30 de zile

După ce de câteva zile senatoarea a fost atacată pe diverse flancuri de mai multe persoane, acum, sursele spun că a început o campanie împotriva Dianei Șoșoacă.  De azi i s-a blocat contul de Facebook, prin care senatoarea a reprezentat interesele românilor și a deranjat autoritățile.

Ce transmite Iosefina Pascal?

”INCREDIBIL, UN ABUZ FĂRĂ PRECEDENT: Senatorul României, Diana Iovanovici-Șoșoacă , tocmai a fost blocată timp de 30 de zile pe Facebook”, transmite Iosefina Pascal.

 

Investigatoarea și activista pentru democrație scrie că MOTIVUL este clar: ”Facebook a ajuns o unealtă politică, iar cei care se ocupă de Facebook în România sunt lacheii USR-ului”.

”A cenzura libertatea de exprimare a unui DEMNITAR al României înseamnă poliție politică”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că este interesant decizia Facebook s-a luat ”FIX când  nedreptatea și nemulțumirea socială a atins cote maxime. FIX acum când oamenii au nevoie de OAMENI să îi reprezinte în fața sistemului abuziv. Și, da, este clar – ”Încet, încet, vor cenzura vocile tuturor românilor care luptă pentru adevăr și dreptate. Poate atunci vă veți TREZI!”, mai scrie Iosefina Pascal pe o rețea de socializare.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile