Actualitate, GREAT RE!SET, Politic

Dictatura prostului simț: Soroșista Maia Sandu a eliminat și România TV de pe rețelele de cablu din Republica Moldova

Postul Romania TV, care era preluat la liber in Republica Moldova, a disparut, concomitent, din retelele de cablu, după ce mai multor televiziuni pro-ruse li s-a ridicat licența, informează RomâniaTV.

În cadrul emisiunii Punctul Culminant, de luni seara, Victor Ciutacu a declarat că Maia Sandu n-a dat niciodată „doi bani pe unirea cu Romania, ba dimpotriva, s-a declarat profund suveranista. Bucurestiul e, pentru ea, fix locul de cerseala, curent, gaze, bani, scoli si gradinite, tot ce apuca.
Si de arogante ieftine la adresa unui popor care a ajuns sa stranga cureaua si sa faca economii ca sa aiba ea ce vinde credulilor de la Chisinau si de aievea. De rusi se rupe fix cat sa-i scoata pe ai lor de la cascaval.

Economic, Moldova e un dezastru de cand a preluat ea puterea; nu ca inainte ar fi fost Rai, dar acum n-are nici bani de curent sau gaze pentru consumul casnic. Cat despre democratie, dupa ce si-a pus sefa la Anticoruptie pe Telegram, oamenii ei au inceput sa aresteze opozanti direct din Parlament, sa inchida afaceri dupa criteriul apartenentei politice a proprietarului sau, dupa caz, sa le preia cu japca.

Ultima obraznicie antidemocratica a ridicarea licentelor de emisie ale posturilor tv „dusmanoase”, detinute de principalii ei adversari politici, sase la numar; fix la fel ca idolul planetei Zelenski, da’ macar la ala-i razboi. Cireasa de pe tort, imediat dupa criticile din aceasta emisiune, postul Romania TV, care era preluat la liber in Republica Moldova, a disparut, concomitent, din retelele de cablu…”, a spus Victor Ciutacu.
VIDEO:

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile