Fară Categorie

Directorul Pfizer anunță că vaccinul împotriva coronavirusului ar putea fi administrat anual. Se include și doza trei

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, anunță că cel mai probabil cei care s-au vaccinat vor avea nevoie și de doza 3. Acest lucru înseamnă încă un rapel în termen de 12 luni de la vaccinarea completă.

Tot el spune că există posibilitatea ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze anual pentru a fi protejați împotriva noilor tulpini ale virusului.

CEO-ul companiei Pfizer a precizat că vaccinurile vor fi un instrument esențial în lupta împotriva noilor variante de coronavirus, care s-au răspândit la nivel global. „Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, declară el.

Johnson&Johnson pe același drum

Tot în această direcție, Alex Gorsky, șeful Johnson&Johnson, amintea în februarie că vaccinul anti-covid ar putea fi administrat la fel ca cel al gripei, anual.

Moderna pregătește doza 3

Compania Moderna a anunțat că speră ca în această toamnă să aibă disponibilă o a treia doză, suplimentară, pentru vaccinul anti-Covid pe care îl produce. Potrivit directorului general al companiei farmaceutice americane, Stephane Bancel, doza ar fi menită să ofere o mai mare protecție împotriva Covid-19.

„Vreau să mă asigur că din toamnă vor fi disponibile doze suplimentare de vaccin, pentru a proteja oamenii în viitorul sezon de toamnă-iarnă în SUA”, a afirmat Bancel.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile