Actualitate, Social

Discriminare si diferențe? Guvernul acordă statut special restaurantelor cu tot personalul vaccinat

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că funcționarea restaurantelor ar putea să nu mai fie legată de rata de infectare. Condiția ar fi ca tot personalul să fie vaccinat. Astfel, localurile ar putea fi deschise la o anumită capacitate în interior.

Declarația premierului

„Pentru restaurante am propus, discutăm, nu e o decizie luată, că, dacă își vaccinează tot personalul să nu mai fie legați de rata de incidență, crește scade rata de incidență să-i închidem. Dacă are tot personalul vaccinat să aibă un statut special”, a spus el.
Îndemn la vaccinare pentru „statut special”

„Trebuie să mergem să ne vaccinăm. Eu cred că implicarea tuturor actorilor din economie, pentru că vrem să revenim la normalitate, va ajuta foarte mult această campanie de vaccinare. Până la urmă, depinde doar de noi. Guvernul va face tot ce poate, dar Guvernul nu este cel mai bun administrator al resurselor din economie. Şi este bizar să vii să ceri de la Guvern, când de fiecare dată spui să te lase Guvernul în pace. Ceea ce am făcut eu a fost să pun la dispoziţie dozele de vaccin. (…) Toate resursele le-am pus, sunt din partea Guvernului, dar trebuie şi din partea cealaltă, trebuie să vrem cu toţii să revenim la normalitate şi dacă vrem să revenim la normalitate trebuie să ne vaccinăm, nu există alte căi”, a adăugat primul ministru.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile