Actualitate

Discurs clar, mesaj către covid-teroriștii : „Dacă ne obligați să ne vaccinăm, vă așteptăm cu furcile, coasele și securile! Voi fi în prima linie! Sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!”

„Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“, îi amenință un primar pe reprezentanții Guvernului, spunând că oamenii din întreaga comună sunt pregătiți de răscoală.

Ciprian Tamaş, primarul comunei vasluiene Şuletea, susţine că nu va ezita să se opună cu forța dacă autorităţile îi vor obliga pe români să se vaccineze. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, el avertizează că personalul medical, poliţiştii şi jandarmii vor fi întâmpinaţi ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, cu furci, coase şi securi, scrie adevărul.ro.

Tamaş, susţine că vaccinarea este inutilă pentru că mai mulţi prieteni de-ai săi s-au vaccinat şi tot au contractat virusul.

„Nu m-am vaccinat şi nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinaţi prin lunile martie-aprilie-mai ale acestui an şi acum au fost diagnosticaţi cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresaţi să ne vaccinăm, sunteţi cei mai mari duşmani ai neamului românesc!”, spune primarul.

Tamaș avertizează că ridică toată comuna la răscoală dacă Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă prin care va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să daţi vreo ordonanţă să ne obligaţi să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca şi atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aştepta la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele şi securile!!! Nu vă jucaţi cu nervii noştri, cu vieţile noastre şi ale copiilor noştri, oameni de carton care sunteţi!! Voi fi în prima linie şi voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze!”, ameninţă primarul.

Ciprian Tamaş le cere guvernanţilor să nu condiţioneze anumite categorii profesionale de vaccinare şi susţine că nu se teme de eventualele măsuri care ar putea fi luate împotriva lui. „Nu îi mai condiţionaţi că nu îi veţi mai primi la serviciu pe doctori, pe poliţişti, pe militari, pe profesori şi pe mulţi alţii, sau la şcoală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi şi nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc ţara, neamul şi identitatea!!!”, avertizează edilul, gata de răscoală

Sursa foto: Facebook/Cristian Tamaș, pagina personală

Sursa: Ciprian Voinea/Agrotv

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile