Actualitate, Politic, Sport

Djokovic, de neclintit – “Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez!” : Ratează US Open?  (+VIDEO)

Nu au aflat, deocamdată, un răspuns exact. Ce au aflat, însă, de la sportivul sârb este că acesta nu are în gând să se vaccineze anti-COVID. Drept urmare, riscă să nu poată juca la US Open.

Chiar și așa, Djokovic – care a menționat că se află în vacanță și că plănuiește să se odihnească în următoarele două săptămâni – spune că speră să primească o veste bună din Statele Unite.

În așteptarea unei decizii

“Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi este ca ei să renunţe la obligativitatea cardului verde de vaccinare sau cum se numeşte acela, pentru intrarea în SUA. Sau o scutire. Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibil, realist. Dacă este o posibilitate, nu ştiu despre ce va fi. Nu ştiu. Nu am multe răspunsuri”, a afirmat sportivul.

Pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, Novak Djokovici a fost expulzat la începutul anului din Australia, unde urma să participe la Australian Open.

„Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibil, realist. Dacă este o posibilitate, nu ştiu despre ce va fi”, a mai adăugat campionul de la Wimbledon 2022, citat de espn.com.

Novak Djokovic a câştigat duminică grand slam-ul de la Wimbledon, după ce l-a învins, în finală, în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), pe australianul Nick Kyrgios.

Sursa: Ziarul National 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
1 an în urmă

A jo sportolo egyik ismerve a kitartas!Hajra Djokovic!

Tataie
Tataie
1 an în urmă

Fuck Fauci & Pfizer !