Actualitate, Externe, GREAT RE!SET, Politic

Dmitri Medvedev cere pedeapsa cu moartea pentru soldații ucrainieni: ” Ticăloșii care au executat militarii ruși nu ar trebui să primească altă pedeapsă decât o pedeapsă pură!” (+18VIDEO)

Soldații ucraineni care ar fi fost filmați executând prizonieri de război ruși (POW) ar trebui să sufere o „pedeapsă pură” sub forma pedepsei cu moartea, a declarat vineri seara fostul președinte rus Dmitri Medvedev, și Vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse.  potrivit Jeusalem Post.

„Cu mulți ani în urmă, mi s-a predat dreptul penal la universitate. Se spunea că pedeapsa penală este formată din două elemente: Corecția și reeducarea infractorilor și pedeapsa”, a scris Medvedev în grupul său de pe Telegram. „Moartea este singura pedeapsă pură, din motive evidente”.
Medvedev a continuat, spunând că „ticăloșii ucraineni care au împușcat militarii ruși nu ar trebui să primească altă pedeapsă decât o pedeapsă pură. Chiar dacă va dura ani de zile pentru a-i găsi”.
Anterior, vineri, Ministerul rus al Apărării a afirmat că Ucraina a executat peste 10 prizonieri de război ruși, acuzând Kievul de comiterea unor crime de război pe care, potrivit Moscovei, Occidentul le ignoră.
Ministerul a citat o înregistrare video care a circulat pe rețelele de socializare rusești, despre care a spus că arată execuția prizonierilor de război ruși. Acum, clipul a fost cenzurat de Twitter din cauza conținutuli Videoclipul sau afirmația ministerului apărării nu au putut fi verificate imediat. „Această ucidere brutală a militarilor ruși nu este nici prima și nici singura crimă de război”, a declarat ministerul Apărării.
Videoclipul arată ceea ce par a fi soldați ruși culcați la pământ în Makiyivka, în estul Ucrainei, după ce s-au predat. Apoi se aud focuri de armă și videoclipul arată cadavrele.
Ministerul rus al Apărării a declarat că videoclipul arată „uciderea deliberată și metodică a peste 10 militari ruși imobilizați de către soldații ucraineni degerați”.
Ministerul Apărării a declarat că videoclipul este un semn al „naturii atroce” a președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky și a „regimului” său de la Kiev și a afirmat că acesta va „răspunde în fața tribunalului istoriei și a poporului rus și ucrainean”.
Nu a existat un răspuns imediat din partea Kievului la afirmațiile Moscovei.
 Ulterior, Comitetul de anchetă al Rusiei a deschis un dosar penal privind faptul execuției în masă a militarilor ruși capturați de către reprezentanți ai Ucrainei, potrivit știripesurse.
 „Aceasta este o practică obișnuită în cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, care este susținută în mod activ de regimul de la Kiev și ignorată în mod flagrant de către patronii săi occidentali.”
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile