Actualitate, Externe, Politic

Documente explozive despre fiul și fratele lui Joe Biden

Departamentul de Justiție al SUA încearcă să împiedice dezvăluirea documentelor cu informații „sensibile” referitoare la afacerile fiului și fratelui președintelui american Hunter și ale lui Jim Biden cu China, Rusia și Ucraina, scrie ziarul Daily Mail, citându-l pe avocatul din Colorado, Kevin. Evans.

Departamentul de Justiție încearcă să împiedice dezvăluirea a 400 de pagini de documente sensibile despre acordurile lui Hunter și Jim Biden cu China, Rusia și Ucraina, pretinzând că acestea nu ar fi relevante Evans a deschis un proces împotriva DOJ în martie, după ce DOJ a refuzat să se conformeze cererii sale de a transmite date relevante în temeiul Legii federale privind libertatea informației.

Avocații guvernamentali au recunoscut inițial existența a cel puțin 400 de pagini de documente „potențial relevante”, dar acum încearcă să se sustragă, argumentând că nu au „nimic de dovedit sau de infirmat” cu privire la înregistrările care îi satisfac cererea”, a scris ziarul.

De asemenea, se remarcă faptul că mai devreme în ediția americană a Business Insider au apărut informații despre planurile Administrației Naționale a Arhivelor și Arhivelor din SUA de a publica documente interne în timpul președinției lui Barack Obama, care conțin informații despre legăturile lui Hunter cu compania ucraineană de gaz Burisma, unde acesta primea un salariu de 83 de mii de dolari pe lună. Este raportat că administrația Biden s-ar putea opune eliberarea documentelor de arhivă până în 2029.

 

Sursa: Flux24

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile