Actualitate

Doi frățiori de 2 ani, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, miercuri seară – În momentul impactului, mama lor făcea live pe Facebook

Doi frățiori de doi ani și o lună, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, miercuri seară. Cei doi copii, un băiat și o fetiță, au căzut în gol de la fereastra unui apartament și au fost găsiți de echipajele de prim-ajutor în stare de inconștiență. Ulterior s-a confirmat decesul în cazul ambilor frățiori.

Dramă cumplită pentru o familie din Ploieşti. În doar câteva clipe, a pierdut nu unul, ci doi copii. Gemenii, fetiţă şi băiat în vârstă de doi ani, au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10. Copii se jucau în dormitor. În acest timp, mama lor… făcea un LIVE pe Facebook într-o altă cameră.

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că făcea curat într-o altă cameră când s-a petrecut tragedia. Adevărul este însă altul. Mama copiilor făcea un LIVE pe Facebook în camera alăturată. Deşi pe fundal se aud sirenele de salvare şi jandarmerie, femeia nu se gândeşte nicio clipă să se ridice să vadă dacă cei mici sunt bine.

Abia când Jandarmeria îi bate la uşă, femeia închide LIVE-ul şi află ce s-a întâmplat cu adevărat. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţele sosite la locul tragediei să-i resusciteze.

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IJP PRAHOVA: „Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”.

Femeia este internată în stare de şoc la Psihiatrie. Şocaţi sunt şi vecinii, cărora nu le vine să creadă că o asemenea tragedie s-a petrecut la ei în bloc.

 

Sursa: Observator.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile