Actualitate, GREAT RE!SET

Doliu în Armata Română: Militar de 49 de ani, mort subit în urma unui atac de cord suferit la finalul antrenamentului

Maistrul militar clasa a II-a Ștreangă Florin, parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, a murit după ce a suferit un atac de cord la finalul executării unor salturilor programate, transmite Ziarul Amprenta.

Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.
„Parașutist – o viață în slujba patriei! Drum lin, în sus spre Cer, Florin!
O veste tristă pentru familia Forțelor pentru Operații Speciale din Armata României!
Maistrul militar Ștreangă Florin, încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a plecat dintre noi.
Regrete fără margini pentru pierderea camaradului nostru! Suntem cu tot sufletul alături de familia grea încercată și de cei care l-au cunoscut și prețuit!”, se arată într-un comunicat al Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale.
„Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.
Militarul se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat”, a transmis Forțele pentru Operații Speciale Române.
Florin va fi înmormântat  vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Central din Mangalia.
 Sursa: Cătălin Vușcan/ ActiveNews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile