Actualitate, GREAT RE!SET

Doliu în Bisericile din România: Doi preoți au deschis șirul deceselor subite din 2023: Părintele Simion Ilieș din Maramureș, la vârsta de 57 de ani și preotul Emanuel Benchea, la doar 36 de ani

Părintele Simion Ilieș a trecut la cele veșnice duminică, 1 ianuarie 2023, la vârsta de 57 de ani și în al 30-lea an de preoție, scrie RTV.

„După un an de luptă cu boala, părintele Simion Ilieș a trecut la cele veșnice duminică, 1 ianuarie 2023, la vârsta de 57 de ani și în al 30-lea an de preoție. Bunul Dumnezeu să-l primească în Patria Sa Cerească, unde toți sfinții și drepții se odihnesc!”, a transmis Episcopia Greco-Catolică de Maramureș, pe Facebook.
Acesta este al doilea preot care deschide șirul deceselor subite din anul 2023 în țara noastră. Din păcate, aceeași publicație îl amintește pe părintele Ioan Emanuel Benchea, în vârstă de numai 36 de ani, care a plecat la cele veșnice, lăsând în urmă doi copii mici. Acesta slujea la Biserica „Sf. Antonie cel Mare” din Sibiu.
„Soborul preoților care slujesc în Ceruri a întâmpinat azi încă un rugător. Prieten bun și drag, apropiat sufletului meu, se înveșmântează de acum în veșnicie, lăsând în urma amintiri frumoase. Printre lacrimi de durere și slove scrise cu nădejde, înalț o rugăciune plină de credință pentru părintele Benchea Emanuel. Dumnezeu să îl odihnească!”, a fost mesajul scris de către un fost coleg de al său, în mediul online.
Din informațiile care există până acum, acesta ar fi suferi de o formă de cancer galopant.
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare și interior
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile