Actualitate, Politic

„Domnule Cîțu, pe mâinile dumneavoastră stă sânge”: Senatoarea Diana Șoșoacă a venit, la dezbaterea privind moțiunea de cenzură și i-a pus în față, premierului Cîțu, un sac negru (+video)

Senatoarea independentă Diana Ivanovici Șoșoacă a venit cu un sac de cadavre, în care a spus că sunt înmormântați românii „morți de Covid” , și s-a certat cu un chestor.

La rândul său, chestorul Sergiu Vlad (USR PLUS) a spus că Șoșoacă l-a prins de nas. El o va acționa penal.

Diana Șoșoacă a vorbit în plenul Parlamentului, iar la finalul discursului a scos un sac negru, pe care l-a așezat în fața premierului Florin Cîțu.

„Eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete. Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse. Domnule Cîțu, pe mâinile dumneavoastră stă sânge”, a spus ea, către premier.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, le-a cerut chestorilor să asigure liniștea, iar atunci a izbucnit cearta cu chestorul Senatului. Cei doi și-au reproșat lipsa de politețe, iar senatoarea a vrut să-i dea masca jos.

După acest moment, chestorul i-a reproșat senatoarei că este violentă și a avut următorul dialog:

Chestor: De aia sunteți la al treilea divorț.

Diana Șoșoacă: Să nu rămâneți gravid.

Potrivit înregistrării de pe pagina sa de Facebook, senatoarea a amenințat că va depune plângere penală pentru furt dacă nu primește înapoi sacul cu care a venit.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Bordianu Gheorghe
Bordianu Gheorghe
2 ani în urmă

ESTE CEL MAI FANTASTIC MODEL DIN ISTORIA ROMÂNIEI, LA CARE DOAMNA SENATOR SOSOACA, LUPTA PENTRU DREPTATEA ȘI LIBERTĂȚILE TUTUROR CETĂȚENILOR. ACEST GEST INUMAN A FOST DAT MAI ÎNTÂI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI ACEST PROST ȘI DEMENT GUVERN AU ACȚIONAT DUPĂ SPUSELE TARTURULUI LOR… EI NUI ÎNCALCĂ CUVÂNTUL NICIODATĂ. PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI POARTA TOATĂ VINA PENTRU TOT GENOCIDUL POPULAȚIEI DIN ROMÂNIA.. PREȘEDINTELUI TREBUIE SA I SE IA IMUNITATEA ȘI SA FIE ARESTAT ATÂT EL, ORBAN, CUȚU, ARAFAT, CERCEL, TĂTARU, RAFAILA, DOCTORII, ASISTENȚI, ÎN FERMIERI.. ETC.. DOAMNA SENATOR SOSOACA LE A PUS PE MASA CEEA CE MERITA ACEST GUVERN NENOROCIT ȘI TOTAL FĂRĂ BUN SIMT.. NESIMȚIȚI, CA DACĂ AVEAU BUNUL SIMT ÎȘI DĂDEAU DEMISIA. GUVERNUL ORBAN /CATU, SUNT PĂTAȚI CU SÂNGE DE ROMAN NEVINOVAT DIN CAP PANA ÎN PICIOARE. RUȘINE GUVERN, PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI CRIMINALI.

Telefon
790881700
Berceanu
Berceanu
2 ani în urmă
Răspunde la  Bordianu Gheorghe

Corect aveti mare dreptate !