Actualitate, Externe

Donald Trump: Vom lua înapoi Casa Alba și, mai repede decât credeți, va fi ceva cu adevărat special

Donald Trump: Vom lua înapoi Casa Alba și, mai repede decât credeți, va fi ceva cu adevărat special. Transmisie ÎN DIRECT de la Convenția Republicanilor din Carolina de Nord cu cel de-al 45-lea președinte ale SUA

Ieri, cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, a realizat o scurtă înregistrare video în care afirmă că Partidul Republican va recâștiga ambele camere ale parlamentului american și Casa Albă și „mai devreme decât vă închipuiți va fi ceva cu adevărat special”. El le-a mulțumit susținătorilor pentru „respectul” și „dragostea” manifestate după plecarea sa din Washington, D.C., pe 20 ianuarie, potrivit unei înregistrări video postate de Disclose.tv pe canalul de Telegram al postului de știri.

VIDEO aici.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru extraordinara susținere de care ați dat dovadă. Noi vom recâștiga Senatul, vom recâștiga Camera, vom recâștiga Casa Albă și, mai curând chiar decât vă închipuiți. va fi ceva cu adevărat special. Dar dragostea și afecțiunea și respectul pe care ni le-ați arătat tuturor contează foarte mult. Partidul Republican este mai puternic ca oricând și e pe cale să devină cu mult mai puternic decât e acum. Vom reveni în forță curând. Vă mulțumesc foarte mult tuturor, sprijinul vostru este cu adevărat incredibil”, a transmis Donald Trump. Să vedem ce va urma.

Sursa: V. P. /ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile