Actualitate

Dr. Adrian Cacovean: Deci testele PCR nu mai sunt valabile în SUA? Ce? Pandemia s-a bazat pe niște teste retrase, neconcludente, imprecise, neconforme?

Deci testele PCR nu mai sunt valabile în SUA? Ce? Pandemia s-a bazat pe niște teste retrase, neconcludente, imprecise, neconforme?Acum  urmează bomba: pandemia nu are bază științifică, nici vaccinul atunci! Ați vaccinat oamenii pentru o pandemie ce nu are dovadă științifică, bazată pe un test fals?

Atunci ce bază are vaccinul?

Bine, retragem pandemia dar contractele Pfizer cu statele rămân? Ați început forțarea de contracte cu statele lumii în baza testelor PCR, prin care s-a făcut diagnosticul cazurilor, stabilirea cauzei morților și toate măsurile criminale și protocoalele aiurea! Dacă retrageți testul PCR retrageți același test care ar fi dovada ineficienței vaccinului covid. Cu testul PCR ați creat pandemia. Tot testul PCR să fie folosit și la dovedirea protecției măsurilor voastre, să vedem ce protecție oferă vaccinul vaccinaților!
Diferențeșe ântre loturile placebo, loturile de vaccin și populația neintrată în studiu! Obligativitatea vaccinării înseamnă eliminarea lotului martor! La obligativitatea vaccinării eliminați instrumentul principal prin care ați declarat pandemia și instituit măsurile voastre criminale. Înseamnă nu doar crimă, ci crimă cu premeditare ce faceți voi! Toată lumea va pricepe curând ce scriu eu aici și ce faceți voi! Fascinarea unică: țeapă marca Johnson!
Fascinarea completă: țeapă dublă!
Fascinarea continuă: țeapă continuă!
Orice epitet pui, fascinarea e țeapă!
Unii o vor permanentă, chiar zilnică, în loc de spălare pe mâini, de inspir chiar!
Pe ban public.
Țeapă de care sunt mândri și consideră că trebuie imortalizată prin poză cu umărul gol, în care iau țeapa! Ca să o ia toți!
Iată reclamă, luați țeapă! Și oamenii o iau cu mândrie! Ca să vezi ce succes are reclama, chiar și la țeapă! Ba chiar a ajuns să fie predicată de unii întunericiți, care nu mai spun Veniți de luați lumină, ci Veniți de luați țeapă!
Așa o să se ajungă, au decredibilizat o metodă medicală odinioară respectată, pe care au adus-o la nivel de țeapă!
Cu atâția imunologi și experți în imunizare și anticorpi fascinarea s-a fâsâit complet!
Fascinarea a vrut mai mult de la oameni, a fost la comă și uite unde te duce lăcomia, la saltul de la fascinare, la fascinarea unică modială, apoi fascinarea completă (dublă), apoi fascinarea continuă și la final la fascinarea fâsâită sau pe românește, fascinarea bășită!
Sursa: Dr. Cacovean Adrian / Facebook 
*****************************
Menționarea redacției Informația Liberă

Dispozitivele de diagnostic in vitro (IVD) sunt teste efectuate pe probe prelevate din corpul uman, cum ar fi tampoane de mucus din interiorul nasului sau din spatele gâtului sau sânge prelevat dintr-o venă sau din deget. IVD-urile pot detecta boli sau alte afecțiuni și pot fi utilizate pentru a monitoriza starea generală de sănătate a unei persoane pentru a ajuta la vindecarea, tratarea sau prevenirea bolilor.

Există mai multe tipuri de IVD legate de SARS-CoV-2 și COVID-19:

Teste de diagnostic: teste care detectează părți ale virusului SARS-CoV-2 și pot fi utilizate pentru a diagnostica infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acestea includ teste moleculare și teste antigene.
Serologie/Anticorpi și alte teste de răspuns imun adaptativ: teste care detectează anticorpi (de exemplu, IgM, IgG) la virusul SARS-CoV-2 sau care măsoară un răspuns imun adaptativ diferit (cum ar fi răspunsul imun al celulelor T) la SARS – virusul CoV-2. Aceste tipuri de teste nu pot fi utilizate pentru a diagnostica o infecție curentă.
Teste pentru managementul pacienților cu COVID-19: Dincolo de testele care diagnosticează sau detectează virusul sau anticorpii SARS-CoV-2, există și teste care sunt autorizate pentru utilizare în managementul pacienților cu COVID-19, cum ar fi detectarea biomarkerilor legați de inflamaţie. Odată ce pacienții sunt diagnosticați cu boala COVID-19, aceste teste suplimentare pot fi utilizate pentru a informa deciziile de gestionare a pacientului.

Sursa: Division of Laboratory Systems (DLS)

Video: #CDC a renunțat la „noua știință” la testele PCR Noile orientări actualizate ale CDC nu necesită testare la sfârșitul izolării, deoarece testele PCR pot rămâne pozitive timp de până la 12 săptămâni

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] având în plan să participe la un eveniment în Serbia. Așa a aflat de rezultatul pozitiv la testul tip PCR, drept urmare nici vorbă de plecare. Nica a dezvăluit că e vaccinat anti-Covid cu trei doze. Și […]