Actualitate, Politic

Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

Când crimele nu sunt recunoscute oficial și cauza lor este minciuna oficială pandemică care a condus la măsuri criminale, pandemice, justificate mincinos, apoi toate minciunile trebuie acoperite cumva: prin război (este în curs de desfășurare în Ucraina și cu iminență de extindere în toată lumea și trecere la jucării de război mai distrugătoare), prin criză climatică cuplată cu cea energetică, alimentară, economică, supravegherea digitală mai eficientă prin inteligența artificială, blocarea prin cenzură a circulației adevărului și alternativelor de opinie, suprimarea oricărei soluții și dictatură totală.

Fără hrană spirituală corespunzătoare (ortodoxia), fără adevăr (suprimat brutal), fără libertate (suprimată total), fără mâncare bună (ne dau E-uri, codex alimentarius, plante modificate genetic, fără valoare nutritivă, chitină din insecte și alte mizerii nedigerabile), participări obligatorii sau forțate sub amenințarea concedierii sau privării de libertate și cu consimțământ viciat la experimente de manipulare genetică criminale și tratamente așa zis antivirale experimentale toxice ca gazul de la Auschwitz, otrăviri prin apă, chemtrails și tot ce poluează mediul în care trăim, speriat continuu prin stare de război, urgență, alertă, restricții, măști, blocarea accesului la serviciile de sănătate, iată motivele principale care suc la mortalitatea în exces din zilele noastre și principala preocupare a idioților utili care ne conduc.

Idioți utili celor cărora le execută planul, se manifestă frenetic fără să știe că și ei vor fi reduși la maximum și înlocuiți cu Inteligența artificială!

Dacă vrei să vezi pe ce consumă Ciucă și sasul banii tăi te uiți la efectul taxării tale și ce efect produce statul român din impozitele și taxele bir puse pe noi, model similar în toată lumea! Porcăria de acum din Ucraina numai război nu este.

Putin joacă alba-neagra la masă cu Biden!

Toată lumea plătește pentru această alba-neagra mizerabilă, suntem toată lumea plătitori la acest spectacol de doi bani.

Ne-au prostit cu pandemia, acum cu slava Ucrainii și operațiunile criminale de acolo, un război fals, cu victime adevărate, morții de acolo, în principal cetățeni ucraineni trimiși la moarte de trupele naziste criminale ucrainene, români, polonezi, maghiari (la fel cum fac și rușii cu cei trimiși în prima linie, culeși dintre minoritari) – o adevărată epurare etnică.

Un circ adevărat, cu morți adevărați, cum au fost cei din pandemie, omorâți pentru veridicitatea minciunii!

Au avut nevoie de cazuri, în pandemie și Ucraina! Au nevoie de morți ca să certifice minciuna!

O minciună oficială se acoperă prin alte 10 oficiale. O minciună oficială are în spatele ei o gardă de fact chekeri mercenari, care toacă mărunt prin fărădelege încercările de a o demonta ale societății civile. Fact chekerii folosesc pentru a strivi și bloca adevărul platformele de tip tarla bolșevică Facebook, motoarele de căutare Google, Twitter etc. și iau ca reper halucinațiile unora pe care le etichetează ca surse independente, iar încercările de a posta adevărul drept atacuri la binele comun și postările care expun adevărul drept fake news iar pe cei ce expun adevărul conspiraționiști!

Asistăm acum la un delir sistematizat de persecuție al dictatorilor noii ordini și slugilor lor, idioții de serviciu, întrerupt de decese subite din rândurile lor, încă strânse să mai înțepe pe câte un fraier, încă dornice de experimente pe om, de internări pentru intubări și sedări. Ne paște tratamentul cu hidrogen, protoni, electroni, uraniu și ce or mai pune ăștia în bombele de azi!

Nu cred că merită să cădem și să persistăm după credulitatea noastră cu virusul care sare doi metri și numai dacă ne facem cobai scăpăm, pentru ca acum să insistăm cu slava Ucrainei.

După vaccin ne-am ales cu coincidențe fără număr, cu subitul de la superbul, apoi după slava Ukrainii vin alte coincidențe, mai nasoale, vine boala de iradiere, pastila de iod pentru cine mai are gură, plecarea spre lună ca umbră și alte efecte neplăcute!

Nu v-a spus nimeni despre efectele „adverse” neplăcute de după bomba atomică?

Băi Iohannis, băi Ciucă, lăsați jocul cu focul!

 

SURSA: DR. ADRIAN CACOVEAN  / ActiveNews 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile