Actualitate, Opinii

Dr. Adrian Cacovean: „Vor vaccinare obligatorie, sunt de partea lui Mengele! Vor certificat verde? Sunt din Coreea de Nord! „

Dacă dai oamenilor ciuperci să le guste ca să afli dacă sunt comestibile sau otrăvitoare, nici unul nu va vrea să fie cobai.

Dacă le arăți o seringă, foarte mulți își vor sufleca mâneca, ba unii își vor face poze cu injecția, mândri și cerând să-ți sufleci mâneca și tu, ca să fie ei protejați!

Ca și cum de prostie te poate lecui sau proteja ceva sau cineva!

 

***

Vor vaccinare obligatorie, sunt de partea lui Mengele! Vor certificat verde? Sunt din Coreea de Nord!

***
Autoritățile au o problemă cu cei ce nu vor să se vaccineze!
Ca și cum vaccinarea ar fi o problemă a statului.
Autoritățile nu au nici o problemă ce ține de stat, cum ar șoselele și să nu mori pe ele, trotuarele din localitățile României prin care trec drumri internaționale, nici buda din fundul curții, nici apa potabilă, nici furtul de energie din România, nici gherțoii care vizitează guvernul si parlamentul țării, spurcații care pichetează liberi, spioni ai altor țări, parlamentul, guvernul României și toate instituțiile. Despre astea nu știți! Sau le mușamalizați ăia care le știți. Nu s-a schimbat nimic din ce descria Eminescu!
***
Nu Dumnezeu te trage de urechi, ci chiar Dracul când nu asculți de Dumnezeu și folosești greșit liberul arbitru!
Ce se întâmplă acum în lume este consecința ajungerii liberului arbitru pe mâna escrocilor sau proștilor și perverșilor!
***
Introducerea certificatului digital va avea consecințe mai mari decât efectele cumulate ale atentatului de la Sarajevo, invadarea Poloniei din 1939, instituirii cortinei de fier, căderea Bastiliei, căderea bombelor de la Hiroshima și Nagasaki, artificiile de la Cernobâl și potopul lui Noe.
Poziționarea oamenilor este foarte diferită față de acest eveniment care încalcă toate drepturile, libertățile, democrația, liberul arbirtu câștigate de oameni cu atâta trudă și prin atât de multe sacrificii de-a lungul întregii istorii a omenirii!
Să stăm pasivi când se întâmplă o asemenea grozăvie va avea consecințe.
Vor plăti toți și va fi prea târziu când oamenii vor realiza la ce au asistat și poziționarea lor de acum față de ascensiunea actualei dictaturi:
-unii știind ce se întâmplă și totuși nereactivi;
-alții nepricepînd ce se întâmplă și totuși nefiind săraci cu duhul, căci prin nepricepere au acceptat ce se petrece și au mers cu turma laolaltă;
-alții au fost momiți cu sponsorizări și creșteri de salarii;
-alții au vânat trofeele pandemice, banul public dat pe instrumentele acestui nou cult, teste, medicamente experimentale, măști, termoscanere, aparatură de laborator, dezinfectanți, izolete, aparate de ventilație și altă aparatură medicală, spitale de campanie, locuri de cazare în hotelurile de carantină etc.;
-alții au distribuit panică și știri mincinoase, în același timp cenzurând diseminarea adevărului, etichetându-l ca fake news;
-unii au cenzurat rețelele de socializare și diseminat materialul de propagandă pandemică; au instituit rețele de verificare a știrilor care sunt centre cenzură clare;
-alții fac abuzuri la toate nivelurile de pe poziția de patroni, manageri, profesori, miniștri și de la orice nivel de conducere și impun măsuri ilegale, penale, împotriva celor ce refuză să fie cobai;
-alții fac scenarii și previziuni și-cei mai mizerabili elaborează planuri de consolidare a dictaturii, combatere a adevărului și drepturilor precum și legalizare a dictaturii și noii ordini.
Mai sunt unii care speră să fie valeți sau bufoni la curtea noului împărat.
De toți aceștia îmi pare rău că au fost așa naivi să creadă că vor avea parte de altceva decât de o descotorosire odată ce noua rânduială se va fi înscăunat.
O să zică băi Cioloș sau băi Câțu sau Barna sau Macron sau sasule sau oricine este acum la butoane, gata, un singur guvern, o singură poliție, o singură securitate, jandarmerie, serviciu secret, judecătorie, primărie, consiliu local (va deveni mondial), regiuni câteva (România va fi Regiunea Dracula).
Nu știți ce înseamnă ordine, disciplină? Veți avea monitoare peste tot, când omul se va deplasa oriunde, la budă, la servici, va sufla un muc sau scobi în nas, totul se va monitoriza, nu va mai fi viață privată, un computer va ști permanent ce pârț tragi, ce ai mâncat, dacă sforăi, dacă tușești, oricînd te va putea sălta cineva că ai avut gând de răzvrătire sau poate în secunda 17209456783 a vieții tale ai gândit că poate sistemul ar trebui să îți permită să te scarpini măcar la o oră de mâncărime sau să îți dai masca jos dacă te sufocă sau să fie permis accesul aparținătorilor și să se termine odată nebunia asta!
Vor urma vremuri grele pentru conștințele care tac acum!
Ceilalți, care fac parte din problemă, nu din soluție, Dumnezeu să vă ierte!
Să vă întrebați dacă acum faceți parte din soluție sau voi faceți probleme lumii și oamenilor cu abordarea voastră!
Unii chiar cred că sunt buricul Pământului și că nu pot fi trași de urechi!
Vă asigur pe toți că Dumnezeu ne poate trage de urechi și chiar face asta când crede că este în joc mântuirea noastră!
Și uneori doare foarte rău când se întâmplă asta.
Unii vor cărâi că Dumnezeu este rău!
Eu vă spun că Dumnezeu nu ne trage chiar el de urechi, tot noi ne-o facem prin liberul arbitru pe care ni l-a dat, pe care nu ni-l va retrage în veci, din iubire față de noi, oamenii, creația Lui.
Cum se întâmplă asta?
Nu știți?
Dumnezeu nu trebuie să ne tragă de urechi.
Noi facem asta. Prin liberul nostru arbitru primit de la Dumnezeu, facem tâmpenii, abuz de liber arbitru și deziceri de Dumnezeu. Când mergem pe mâna Lui, toate merg bine. Când nu ne mai trebuie Dumnezeu și facem de capul nostru, uneori complet aiuristic, când refuzăm mâna întinsă noi find în talazurile furtunilor mării, atunci ne prinde celălalt de urechi și ne duce acolo unde vrea.
De aici la ce se întâmplă cu lumea toți contribuim, că după purtarea oamenilor vine și mersul vremii, astrelor, sănătății etc.!
Sursa: Dr. Adrian Cacovean/ Facebook 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile