Actualitate

Dr. Cacovean Adrian:De ce nu e bine să dai sfaturi cu privire la înțepare și în general cu privire la orice act medical! – Școli de nevaccinați și școli de vaccinați

De ce nu e bine să dai sfaturi cu privire la înțepare și în general cu privire la orice act medical! (cu excepția situației când ești în exercitarea profesiei medicale și pacientul este în cabinet la consultație)

 

 

– pentru că nu ai calitatea de a recomanda ceva cuiva cu excepția situației menționate anterior,
– pentru că pacientul are dreptul și trebuie să aleagă singur dacă acceptă sau nu un act medical,
– pentru că atunci când pacientul face ce i-ai spus se poate întoarce împotriva ta atunci când urmarea sfatului primit de la tine are consecințe,
– pentru că orice act medical poate avea consecințe negative atât atunci când îl faci cât și când nu-l faci.
Cele expuse sunt valabile și atunci când pacientul are deja luată decizia de a face un anumit act medical, dar nu știe unde și tu recomanzi un anumit medic sau clinică.
Dacă iese bine, atunci nimeni nu îți reproșează nimic, altfel cel puțin îți va bate obrazul că uite ce a ieșit că s-a dus la doctorul acela sau acea clinică.
Având în vedere imensa responsabilitate rezultată din aceste îndrumări pe teme medicale întrebarea este de ce să te legi la cap când nu te doare?
Liberul arbitru a fost dat de Dumnezeu omului din iubire. Noi de ce să facem altfel și să presăm oamenii să facă sau nu ceva?
*****
Numărăm copii nevaccinați și care nu au de gând să se vaccineze. Aceștia au probabil părinți nevaccinați. Facem din aceștia un grup.
Întrebăm profii dacă au de gând să se vaccineze și pe cei ce nu vor îi punem în grupul cu copii și părinți nevaccinați.
Numărăm grupul de copii nevaccinați și vedem câte școli ar trebui să le fie repartizate. Mai repartizăm la acele școli personalul auxiliar pe același criteriu. Și iată că avem școli de nevaccinați și școli de vaccinați.
Așa vom vedea cum le evoluează sănătatea celor două grupuri de elevi.
Separarea se poate extinde în toate domeniile, la magazine, transport, cabinete medicale, restaurante etc.
Ia să vedem care grup o duce mai bine!
Și care este valoarea reală a actelor obligatorii pe care unii vor să le instituie acum sub pretextul pseudoștiințific, prin fraudă, înșelătorie, mită la toate nivelurile și conflicte de interes!
Lumea trebuie să aibe alternativă.
Dacă închizi o școală pentru nevaccinat, acea școală rămâne jumătate sau mai mult goală și trebuie să o umpli cu vacinații de la școala de lângă, iar pe nevaccinați îi muți la cealaltă școală.
Altfel școlile rămân peste jumătate goale și trebuie să concediezi profesorii rămași fără normă!
O neprezentare la lucru a nevaccinaților și la școală a elevilor nevaccinați ar rezolva problema în mai puțin de o săptămână de absenteism!
Ca să audă și vadă toți patronii și factorii de decizie absurditatea impunerii participării ca voluntar la experimentul medical de testare a unor substanțe experimentale încadrabile la terapii genetice cu impact periculos!
Sursa: Dr. Adrian Cacovean / Facebook 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile