Actualitate

Dr. GROȘAN: Masca și statul în casă distrug imunitatea. Ce spune despre LOCKDOWN

Doctorița orădeancă Flavia Groșan, medic pneumolog-bronholog spune că nu înțelege de ce trebuie să purtăm mască de protecție împotriva COVID. Medicul afirmă că lockdownul și masca de protecție scad imunitatea. Imunitatea este extrem de importantă mai ales în această perioadă.

Declarația Flaviei Groșan

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…” a spus dr.Flavia Groșan

Fără frică, COVID se vindecă cu 100 lei

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei a spus aceasta la Antena 3.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile