Actualitate

Dr. Groșan riscă EXCLUDEREA din profesie. Totul ca urmare a afirmațiilor despre protocolul COVID ucigaș

După ce presa a preluat afirmațiile doctoriței Flavia Groșan, pneumolog-bronholog, care spun că protocolul COVID nu este unul bun și că medicamentele administrate ar putea fi înlocuite cu pastile mult mai eficiente, aceasta este luată în vizor pentru a fi exclusă de către o Comisie de Etică din profesia de medic.

 

Tratamentul minune

 

Dr. Groșan spune că a vindecat aproape o mie de pacienţi COVID în diferite stadii, fără nicio zi de spitalizare, tratând infecţia cu coronavirusul ca pe o pneumonie atipică, în timp ce în spitale se fac greşeli uriaşe şi protocolul omoară, de fapt, bolnavii.

 

Aceasta a dezvoltat o schemă de tratament pe bază de Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. „Sigur că pe lângă acest antibiotic mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face faţă. Este o schemă de tratament care îmi aparţine”, spune aceasta.

 

Autosesizarea CMB

 

Colegiul Medicilor din Bihor (CMB) din care face parte dr. Flavia Groşan, s-a autosesizat după ce în spațiul online a circulat declarația acesteia cu privire la tratarea pacienților infectați cu SarS-CoV-2, astfel că aceasta va fi cercetată de Comisia de Etică.

 

CMB spune că dr. Flavia Groşan a scandalizat medicii specialişti ATI, iar afirmaţiile acesteia reprezintă un derapaj profesional grav. Din păcate pentru doamna dr. Groșan, sancțiunile pot merge până la suspendarea sau chiar ridicarea dreptului de liberă practică a profesiei de medic.

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile