Actualitate

Dr. Monica Pop, despre reacţiile adverse ale „vaccinului” covid: ” Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin ! Una din contraindicaţii este hipertensiunea arterială”(+video)

Medicul Monica Pop a comentat în cadrul emisiunii „Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 protestele din mai multe țări europene referitoare la certificatul de vaccinare COVID-19. Aceasta a precizat că autoritățile ar trebui să țină cont de nemulțumirile oamenilor și să comunice transparent mai ales datele referitoare la reacțiile adverse.

Dr. Monica Pop s-a declarat revoltată de faptul că autoritățile nu țin cont de nemulțumirile oamenilor care au tot dreptul să știe la ce se expun prin vaccinare. Mai mult, ea a lansat și un apel la decidenți să comunice transparent, mai ales în cazul reacțiilor adverse și a contraindicațiilor, unele foarte severe, care pot apărea post vaccinare.

„Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi și totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem.

Când a fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec și a spus pentru că sunt câțiva care sunt anti-vacciniști, ceea ce nici măcar nu este adevărat, și că au influențat populația.

Vaccinurile au început din decembrie și la început a fost o fuziune de persoane după care lumea început încet, încet să afle niște lucruri”, a spus medicul Monica Pop.

„Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer și acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, a afirmat medicul Monica Pop la Antena 3 (VIDEO AICI).

Chestiunea este valabilă și pentru vaccinul Moderna. Deși autoritățile au început vaccinarea minorilor cu acest ser experimental nu au publicat nicăieri contraindicațiile lui.

Sursa: ActiveNews/Antena3

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile