Actualitate

Dr. Oana Mihaela Secară: „COVID-19 nu va dispărea niciodată, iar virusul nu se răspândește așa ușor”

Dr. Oana Mihaela Secară a fost în cursul serii de marți prezentă în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, unde a făcut noi afirmații. Ceea ce declară anulează restricțiile și subliniază ineficiența acestora.

COVID nu va dispărea niciodată

Dr. Secară susține că virusul nu va dispărea niciodată, dar totodată, că nu se transmite în spațiul deschis, în parcuri sau la mare.

”Am făcut o analiză, împreună cu domnul primar al Oneștiului, a deceselor. Numărul total de decese, în Onești, în 2020, când a fost aproape tot anul pandemie, a fost mai mic față de 2019 și față de 2018. Ce credeți că am găsit? În 2020, au murit mai puțini oameni decât în 2019, și mai puțini decât în 2018.

Faptul că s-a spus că au murit de pneumonie, iarăși este rar. Am să vă dau un exemplu. Dacă o persoană cu cancer murea înainte de pneumonie prin virus gripal, noi nu scriam pe certificatul de deces că a murit din cauza gripei. Noi scriam pe certificatul de deces că a murit din cauza cancerului. Acum, în momentul în care are cancer, dar face și o pneumonie cu coronavirus, se scrie pe certificatul de deces că a murit de coronavirus. Nu este corect acest lucru!” , a declarat Oana Mihaela Secară, medic primar Spitalul Municipal ”Sfântul Ierarh dr. Luca”, Onești.

 

Sursa: ActineNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile