Actualitate, Știința strămoșilor

Dr. Robert Malone: „Dar dacă cel mai mare experiment uman din istorie eșuează acum? Un raport al unei companii de asigurări de viață din SUA ridică îngrijorări serioase

Cifrele din domeniul asigurărilor de viață arată o realitate cutremurătoare.

Un articol aparținându-i dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager, publicat pe Substack .

CARE ESTE ESENȚA UNUI CERTIFICAT DE VACCINARE OBLIGATORIU LA LOCURI DE MUNCĂ?

Cu sprijinul guvernelor, angajatorii cer angajaților să se vaccineze cu ser covid, urmat de asigurare de viață de grup.

Un procent uimitor de mare de oameni din grupa de vârstă activă, cu vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani, au murit după ce au primit vaccinurile. Așadar, nu numai că oamenii au fost uciși prin vaccinare genetică experimentală periculoasă, dar companiile beneficiază de decesele lor prin asigurări!

Acesta este un genocid organizat și satanic!

„Un coleg, experimentat analist bursier, mi-a trimis astăzi un mesaj cu un link; când am dat clic pe el, cu greu mi-a venit să cred ce citeam. Ce titlu! „Directorul general al asigurărilor de viață din Indiana afirmă că numărul deceselor a crescut cu 40% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani.”
Acest titlu reprezintă o bombă nucleară ascunsă într-o mapă de agent de asigurări plină de tabele actuariale.
Oamenii ne scriu adesea lui Jill și mie. Oameni cu care nu ne-am întâlnit niciodată. Sună, sosesc la fermă – anunțați sau neanunțați – ne umplu e-mail-ul cu întrebările lor. Toți vor câte ceva: timp, atenție, o discuție.
Mulți doresc să ne vorbească despre frica lor, despre boala lor, despre coșmarurile lor sau (așa mi se pare mie) despre conspirații pur și simplu paranoice.
Apoi, cu timpul, toate aceste temeri și „conspirații” se tot confirmă.
Așa cum îmi spunea recent Jan Jekielek (un redactor șef de la Epoch Times), devine din ce în ce mai dificil să spui care sunt simple teorii ale conspirației și care reprezintă adevărata realitate.
Unul dintre cei care m-a vizitat la fermă mi-a spus că prevede un număr masiv de decese în următorii trei ani după vaccinurile genetice și că este vorba despre „Marea Resetare” și despre programul de depopulare al Forumului Economic Mondial (FEM).
Am încercat să-l liniștesc spunându-i că, după părerea mea, acest lucru era foarte improbabil – gândind în sinea mea cât de ușor cad oamenii în acest tip de gândire conspirativă și că trebuie să fiu atent să evit să marșez la astfel de teorii atunci când mă confrunt cu atâtea decizii din domeniul sănătății publice care par fie incompetente, fie ticăloase.
La vremea respectivă, știam doar că FEM organizează o mare întâlnire anuală la Davos, în Elveția, la care vin ultra-bogații și mega-oligarhii din țările vestice pentru a urmări prezentări TED (Technology-Entertainment-Design), a bea cele mai bune vinuri, a vedea și a fi văzuți. Ce fraier eram!
Și ce drum lung și ciudat am parcurs de atunci! Mă îndoiesc că până și Hunter S. Thompson (fondatorul jurnalismului „gonzo”) și-ar fi putut imagina așa ceva în starea lui cea mai alcoolică și drogată.
De ajuns să spun că, în opinia mea, Ralph Steadman ar trebui să fie numit ilustratorul oficial al pandemiei SARS-CoV-2. Sau un Hieronymus Bosch înviat din morți.
Dar mă îndepărtez de o idee pe care mă tem să o afirm limpede.
Începe să îmi pară că experimentul cel mai mare din istorie efectuat pe ființe umane a eșuat. Iar dacă acest raport, mai degrabă sec, al unui cadru superior din asigurări din Indiana este adevărat, atunci inițiativa „Crime împotriva umanității” a (avocatului german) Reiner Fuellmich, de a organiza noi procese de tip Nürnberg, pare mult mai puțin exotică și mult mai profetică.
Iată ce mi-a atras atenția în această relatare din The Centre Square a colaboratoarei Margaret Menge.
„Șeful companiei de asigurări OneAmerica, având sediul în Indiana,  a declarat că rata mortalității a crescut cu 40% în raport cu nivelurile de dinainte de pandemie la persoanele având vârstă activă.
„«Asistăm în acest moment la cele mai mari rate de mortalitate pe care le-am avut în istoria asigurărilor – nu doar la OneAmerica», a declarat CEO-ul companiei, Scott Davison, cu ocazia unei conferințe de presă online săptămâna aceasta. «Datele sunt confirmate de toți actorii economici din domeniu.»
„OneAmerica este o companie de asigurări valorând 100 de miliarde de dolari, al cărui sediu se află în Indianapolis din 1978. Compania are aproximativ 2.400 de angajați și vinde asigurări de viață, inclusiv asigurări de viață în grup pentru angajatorii din acest stat.
„Davison a afirmat că creșterea numărului de decese reprezintă «cifre uriașe, uriașe», și că nu persoanele cele mai în vârstă mor, ci «în special persoanele aflată la vârsta activă, de la 18 la 64 de ani», care sunt angajați ai companiilor care au asigurări de viață în grup la OneAmerica.
„«Și ce am văzut numai în trimestrul al III-lea, și a continuat în trimestrul al IV-lea, este că ratele de deces sunt cu 40% mai mari decât înainte de pandemie», a spus el.
„«Pentru a vă oferi o idee despre cât de gravă este situația, o probabilitate trei sigma sau o catastrofă care se petrece la 200 de ani ar fi creșterea cu 10% față de perioada pre-pandemie», a spus el. «Prin urmare, 40% este ceva nemaiauzit».”
Deci, ce provoacă această creștere fără precedent a mortalității generale (din toate cauzele)?
„«Majoritatea deceselor în cazul solicitărilor depuse nu au fost clasificate ca decese provocate de COVID-19», a spus Davison. «Ceea ce ne arată cifrele este că decesele semnalate ca decese de COVID-19 sunt considerabil puține decât decesele înregistrate la persoanele de vârstă activă, în timpul pandemiei. Poate că nu scrie COVID pe toate certificatele de deces, însă cifrele morților sunt uriașe, uriașe».”
Făceți-vă puțin timp să citiți întreg articolul. Bun. Acum, presupunând că l-ați citit, să continuăm.
ÎN CEL MAI BUN CAZ, în opinia mea, trebuie să conchidem că dacă această relatare este reală și este confirmată și de alții din domeniul arid al asigurărilor de viață, atunci avem de-a face cu o uriașă tragedie umană, dar și cu un eșec grav de politică publică al guvernului SUA și al Departamentului de Servicii de Sănătate și Umane al SUA de a-i sluji și proteja pe cetățenii care plătesc pentru acest „serviciu”.
Dacă este adevărat, atunci vaccinurile genetice promovate de o manieră atât de agresivă au eșuat, iar campania federală evidentă de a împiedica tratamentele timpurii cu medicamente vitale a contribuit la o pierdere de vieți masivă și evitabilă.
ÎN CEL MAI RĂU CAZ, această relatare arată faptul că legile federale pentru vaccinarea obligatorie la locul de muncă au contribuit la ceea ce pare să fie o veritabilă crimă împotriva umanității. Pierderi de vieți masive (se pare) ale lucrătorilor care au fost obligați să accepte un vaccin toxic au o frecvență mult mai ridicată în raport cu populația generală din statul Indiana.
MAI MULT, am asistat de asemenea la campania de propagandă și cenzură cea mai vastă și mai bine coordonată la scară mondială din istoria omenirii. Toate marile organe de presă și companiile tehnologice ale rețelelor sociale s-au coordonat pentru a opri și elimina toate discuțiile pe tema riscurilor vaccinurilor genetice ȘI/SAU a tratamentelor timpurii alternative.
Dacă această relatare este adevărată, atunci trebuie să existe o responsabilitate. Nu vorbim doar despre încălcarea Primului Amendament al Constituției SUA și terfelirea lui în noroi de către o armată de infanterie grea alimentată de Inteligența Artificială.
Acest articol reprezintă descrierea seacă a unui eveniment de masă evitabil, provocat de o procedură medicală experimentală obligatorie.
O procedură în care toate posibilitățile victimelor de a se informa în privința riscurilor potențiale au fost suprimate sistematic atât de pe internet cât și din conștiința publică de către o cabală internațională coruptă acționând sub stindardul „Inițiativa Știrilor de Încredere” („Trusteed News Initiative”). Cred că George Orwell se răsucește în mormânt.
Sper că mă înșel. Mă tem că am dreptate.
Traducerea: ActiveNews 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile