Actualitate

Dramă la Euro 2020! Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon. A fost resuscitat 18 minute, dar nu se știe oare când a primit vaccinul covid19?

Momente dramatice în a doua zi de la Euro 2020. Christian Eriksen, cel mai bun jucător al Danemarcei, și-a pierdut cunoștința în finalul primei reprize al meciului cu Finlanda. Medicii au intervenit de urgență pe gazon, iar fotbalistul a fost resuscitat mai mult de 15 minute.

Fotbalistul lui Inter Milano, proaspăt campion în Serie A, a primit o pasă de la un coleg în minutul 43 și s-a prăbușit instantaneu pe gazon. Imediat, jucătorii cei mai apropiați de locul faptei au sărit în ajutor, dându-și seama de problemă, iar medicii au intervenit imediat.

Decarul danezilor a fost resuscitat pe gazon timp de 18 minute, iar doctorii au folosit și defibrilatorul.

Prima veste bună a dat-o un jurnalist nordic prezent pe gazon. Acesta a semnalat pe twitter că fotbalistul a ridicat capul în momentul în care era scos pe targă. Mai mult, după mai bine de 30 de minute, UEFA și Federația Daneză de Fotbal au confirmat că Eriksen a fost stabilizat.

Potrivit informațiilor publicate până acum, fotbalistul a avut un atac de cord. Cu toate acestea, întrebarea este oare  când a primit vaccinul anticovid?

Acest lucru se datorează faptului că sportivilor li se cere obligatoriu să primească vaccinul experimental anti-covid19 dacă doresc să intre pe teren.

Este posibil ca vaccinul experimental să fi cauzat infarctul miocardic la un fotbalist complet sănătos până acum?

Cum a fost publicat, Centrul de Prevenire și Control al Bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii, a investigat cazurile de inflamație a mușchiului inimii (miocardită) sau a pericardului – sac fibro-seros ce învelește inima (pericardită), care au apărut după a doua doză cu vaccinurile covid19 menționate anterior. Concluzia preliminară este că există o legătură între aceste afecțiuni și vaccinul anti-Covid.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile