Actualitate, Social

Duhovnicul Mănăstirii Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”

Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, a ținut mai multe predici în faţa enoriaşilor, în care a vorbit despre existența unui Guvern Mondial, dar şi despre un control al oamenilor prin vaccinurile .

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, „Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă”, „Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri”.

Acestea sunt câteva dintre declaraţiile duhovnicului Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, din timpul predicilor din fiecare duminică, potrivit Reporter de Iași.

Biserica în care slujește protosinghelul este în centrul unuia dintre cele mai mari complexe monahale din România

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”, „Eu încerc să vă protejez. Vaccinul distruge sistemul imunitar”

„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”.

„Dacă credem în Dumnezeu, nu ne temem de nimic. Dumnezeu este cel care ne apără. Ai sistemul imunitar puternic, nu s-atinge niciun virus de tine. Dacă ți-ai distrus sistemul imunitar degeaba ai să iei medicamente și să te vaccinezi. Se știe foarte clar că vaccinurile, indiferent care ar fi ele, sau medicamentele nu fac altceva decât să distrugă sistemul imunitar. Frica distruge sistemul imunitar”

„Guvernul s-a aliat cu sataniștii ca să reducă populația”

„În primul și primul rând și principalul scop este de a grăbi instaurarea unui Guvern mondial. Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin.

Vedeți că cei care sunt astăzi mai mari în țara noastră s-au coalizat cu acești sataniști și cu acești dușmani ai bisericii și tot fac presiuni asupra bisericii și asupra noastră ca să nu mai venim la biserică, dacă s-ar putea de Paști să nu se mai facă slujbe de frica virusului. Pe care tot ei l-au răspândit și-l răspândesc ca să reducă populația.

Că știți că sunt documente oficiale, nu sunt povești. Sunt documente oficiale și declarații oficiale că suntem prea mulți pe pământul ăsta. Și că trebuie populația să fie redusă prin toate mijloacele posibile.

Primul mijloc care este folosit este avortul. Se promovează milioane și milioane și sute de milioane de avorturi. Toate astea sunt crime rituale, păgâne, aduse pe altarul Diavolului.

De asemenea, crime rituale sunt toți cei care acceptă prevalarea de organe. Oamenii aceia nu sunt morți, sunt oameni vii care sunt hăcuiți și tăiați bucăți în ritualuri criminale și satanice. Și după aceia organele sunt vândute pe bani mulți”.

„Scopul lor este să introducă sterilitate la tineri”

„Vedeți că toți acești sataniști, că nu le pot spune altfel, că sunt criminali, și-au votat legea asta a vaccinării obligatorii. De ce credeți? De ce atâta grabă să se vaccineze toată lumea? De ce ăla care vrea să se vaccineze, n-are decât să se vaccineze? El este vaccinat și virușii nu se ating de el. De ce să se teamă de mine care nu vreau să mă vaccinez?

Dar scopul lor este să otrăvească lumea. Pentru același motiv, să reducă populația. Să introducă sterilitate la copii și la tineri, iar pe cei bolnavi să-i omoare. Că și-așa, vedeți, că zic ei, nu mai sunt resurse pe pământ și nici bani să mai plătească pensii. Sunt criminali. Ce trebuie să facem noi? Să avem grijă să nu fim ca oile”. – a spus Teodosie Paraschiv într-una dintre predicile sale.

Biserica Ortodoxă Română se îndepărtează de poziţia duhovnicului Mănăstirii Durău cu privire la pandemie şi vaccin, prin intermediul unui comunicat.

Între timp, mass-media plătită (neținând cont de libertatea de exprimare și de opinie) fac tot ce le stă în putință pentru a face din părintele Teodosie Paraschiv un „conspiraționist nebun”.

 

* Teodosie Paraschiv, a absolvit Institutul Teologic Universitar din Sibiu în anul 1989 unde a urmat și cursurile de doctorat: ”În perioada 1989 – 2005, a lucrat în administrația bisericească, mai întâi ca funcționar administrativ, apoi ca secretar și consilier eparhial. În această perioadă a coordonat lucrările de pe șantierul Centrului Cultural-Pastoral «Sf. Daniil Sihastru» de la Durău (1992-1995), a fost director general al Fabricii de cherestea «Sf. Troiță» de la Mănăstirea Neamț (1996-1999), a îndrumat activitatea Postului de radio «Trinitas» în calitate de director tehnic (1999-2001), a coordonat Departamentul de Producție multimedia al Arhiepiscopiei Iașilor (2001-2005)”. De asemenea, se pare că are unul dintre cele mai mare grade din călugărie.

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile