Actualitate, Politic

După condamnarea de 8 ani de închisoare, Elena Udrea face un atac dur către judecătoare. „O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”

Elena Udrea a reacționat în termeni duri după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare, chiar dacă sentința nu este definitivă. Condamnarea vine în urma faptelor de instigare la luare de mită și spălare de bani.

„Femeia asta a dat o decizie absurdă, nu știu cum mai doarme la noapte. O blestem să simtă și copilul ei ce simte copilul meu acum”, a declarat fostul ministru al Turismului, vizibil iritată. Tot Udrea declară că judecătoarea a pronunțat sentința „la comandă”, din dorința de a se răzbuna nu doar pe ea, ci și pe Traian Băsescu.

Acuzată de Bulancea și Kovesi

„Am făcut tot ce se putea face, am adus toate probele să demonstrez că acuzațiile procurorilor Bulancea și Kovesi erau rupte de realitate. Din acest punct de vedere sunt liniștită. Instanța a recunoscut că nu exista reglementare legală pentru luarea de mită pentru altul, așa cum a fost descrisă fapta pe care aș fi săvârșit-o.

Judecătoarea aceasta, care nu-mi explic cum a putut să dea o astfel de decizie recunoaște că nu există alt text de lege care să mă incrimineze și cu toate acestea spune că în nu știu ce discuție dintr-un raport Greco din 2010, autoritățile române – nu știm care și nici nu ne-am interesat, de fapt – au spus că, deși nu există această prevedere în lege, legislația românească acoperă și posibilitatea de luare de mită pentru altul”.

„Dovadă de slugărnicie”

Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. E dovadă de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va mai dormi la noapte! O blestem să simtă și copiii ei ce simte copilul meu acum. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Udrea la Antena3.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile