Actualitate

După un cheag de sânge cauzat de vaccinul anti-COVID AstraZeneca un bărbat canadian a pierdut peste doi metri de intestin

Un bărbat din British Columbia ( Canada) și-a pierdut mai mult de jumătate din intestinul subțire din cauza unui cheag de sânge indus de o doză de vaccin COVID de la AstraZeneca și a lansat un avertisment urgent către alți beneficiari de vaccinuri, după ce medicii i-au spus că aproape a murit, transmite portalul Infowars.

„Mi-aș fi dorit cu adevărat să ne fi anunțat cum ar putea arăta „scenariul cel mai rău”…”, a postat Shaun Mulldoon pe Facebook.

” Am avut dureri de stomac 10 zile mai târziu (luni) Au continuat încă 5 zile. Am vorbit cu medicul meu de familie de două ori, luni și din nou 4 zile mai târziu, vineri. Am avut un test covid negativ miercuri, la 17 zile după ce am fost vaccinat, am sfârșit prin a intra în operație de urgență pentru a mi se îndepărta peste doi metri din intestinul subțire. Am avut un cheag masiv de sânge.

Dacă primiți Astra și nu vă simțiți 100% bine, duceți-vă imediat la urgență!!!! Încă sunt în spital o săptămână mai târziu”.

„Acest lucru ne schimbă viața”, a declarat Tara, soția lui Mulldoon. „Simt că avem un drum lung în fața noastră în ceea ce privește recuperarea lui. Și-a pierdut jumătate din intestinul subțire”. Potrivit CBC, Mulldoon a fost vaccinat pe 22 aprilie și a suferit simptome care au evoluat de la greață la dureri de cap, vărsături și febră. Mulldoon și-a raportat simptomele, dar a fost sfătuit de mai multe ori de medici să rămână acasă. Simptomele au progresat până la vărsături și vărsături de sânge pe 8 mai, iar Mulldoon a fost operat de urgență o zi mai târziu.

Postarea lui Mulldoon a fost cenzurată de Facebook cu o etichetă pe care scrie: „Vaccinurile COVID-19 trec prin multe teste de siguranță și eficacitate și sunt apoi monitorizate îndeaproape”, sursa fiind „Organizația Mondială a Sănătății”.”

Institutul Norvegian de Sănătate a recomandat ca vaccinul AstraZeneca și Johnson & Johnson să fie interzis la începutul lunii, în urma numeroaselor rapoarte privind efectele secundare periculoase, cum ar fi formarea de cheaguri de sânge.

Sursa: Infowars/activenews.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile