Actualitate, Opinii

Educația LGBT în școli

În 1919, Georg Lukacs, fondatorul Neomarxismului sau Freudomarxismului, comisar pentru cultură în guvernul comunist Bela Kun, a inițiat un  PROGRAM DE EDUCAȚIE SEXUALĂ în școli.

 Copii erau instruiți- repet, de către fondatorul Neomarxismului considerat al doilea teoretician marxist după Marx-, pentru:

  • iubire liberă
  • caracterul demodat al familiei
  • relațiile homosexuale
  • irelevanța religiei

–  Vă sună cunoscut?

– Acum 100 de ani – fondatorul Neomarxismului.

Fondator al Școlii de la Frankfurt, fuge în America și acolo își pune ideile în aplicare , idei preluate de alți Neomarxiști.

Cert este că SUA devin în 2020 primul stat Neomarxist din lume, iar Neomarxismul este preluat cu toată forța de Uniunea Europeană care se dorește a fi o Federație de State Neomarxiste.

 

 

Uniunea Europeană seamănă deja izbitor de mult, chiar o depășește în anumite zone, cu Uniunea Sovietică a lui Stalin, iar țările membre UE sunt tratate de noii Staliniști Europeni ca fostele republici sovietice.

Uniunea Europeană Neomarxistă și-a făcut un obiectiv principal de promovare a freudomarxismului ( Neomarxismul sexual) obligatoriu, în toate țările membre.

Promovarea LGBT este parte a programului de tâmpire și de manipulare a copiiilor de la vârste fragede, de la trei-patru ani și îndreptarea lor către homosexualitate.

Educația sexuală – homosexuală- în școli, este partea cea mai importantă a educației Neomarxiste, și își dorește crearea omului nou LGBT.

Despre asta vorbim.

Educația Sexuală Neomarxistă este de fapt educație LGBT.

Întrebarea mea e simplă:  partidele Neomarxiste USR/PLUS, pentru asta au fost create, deci nu e de mirare că promovează LGBT sau homosexualitatea în rândul copiilor. de grădiniță și de școală.

– Părinții însă au murit între timp? Bănuiesc că știu cum a apărut pe lume băiețelul sau fetița lor, și în nici un caz prin sex anal sau oral între doi băieți și nici prin cunilingus între două fete, că nu ieșea nimic.

– Deci, întreb, părinții au murit?

Mai mult:

– PNL-ul a murit și el?

Iohannis oricum e mortul viu demult, deci pe el nu mă bazez.

Povestea asta mizerabilă cu Educația Sexuală în școli, de fapt Educația LGBT, este Creația de acum mai bine de 100 de ani a lui Georg Lukacs, maghiar, fondatorul Neomarxismului.

Nu e de mirare că Viktor Orbán, un adevărat patriot, dă cu ei de pământ și interzice educația LGBT în școli. De-aia și turbează ăștia de conduc URSSS-UE, pentru că Viktor Orbán  are bilele la purtător.

Noi?

Vai c…l nostru!

 

Sursa: Gelu Visan, Facebook

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile