Actualitate, Externe

„El şi mulţi alţi lideri dinaintea sa, din Franţa şi din toată Europa, au înşelat Statele Unite” – Trump, atac la Macron după întâlnirea cu Biden de la summit-ul G7

Donald Trump nu a rezistat şi a reacţionat după întâlnirea dintre Joe Biden şi Emmanuel Macron din cadrul summit-ului G7, relatează Le Figaro.

Trump a emis un comunicat de presă, plecând de la o declarţie a preşedintelui Franţei. „Este bine să ai un preşedinte american care face parte din club şi este foarte dornic să coopereze,” i-a spus Macron omologului său.

Această declaraţie l-a făcut pe Donald Trump să răspundă.

„El şi mulţi alţi lideri dinaintea sa, din Franţa şi din toată Europa, au înşelat Statele Unite ca nimeni, niciodată. Am fost trataţi foarte nedrept cu acorduri comerciale oribile şi plătind foarte mult pentru apărarea lor.”

Donald Trump, consideră că ţări precum Franţa „profită de Statele Unite.”

„Desigur, le place Biden pentru că vor putea reveni la vechile lor practici pentru a mulge ţara noastră. Dacă aş fi un lider al uneia dintre aceste ţări, şi eu l-aş vrea pe Biden decât pe preşedintele Trump. Aceste ţări se vor îmbogăţi acum în detrimentul Statelor Unite, aşa cum au făcut în trecut, până când se va face o schimbare. În primul rând sunt pentru America,”  – a afirmat Donald Trump în comunicatul de presă.

 

Sursa: Mediafax

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile