Actualitate, Politic

Este de-a dreptul aberant ca personalul medical să fie amenințat cu concedierea dacă nu acceptă vaccinarea cu un ser experimental – Deputatul Mihai Lasca intervine în sprijinul cadrelor medicale nevaccinate(+video)

Parlamentarul independent de Bihor MIHAI LASCA,  anunță că intervine în sprijinul cadrelor medicale nevaccinate . Declarația lui  Lasca a apărut pe canalul Youtoube al politicianului.

Din păcate, se pare că pe zi ce trece, „teoriile conspirației” legate de această pandemie numită Covid-19 se adeveresc. În timpul pandemiei au fost nenumărate voci care au fost cenzurate, și să nu uităm că însuși premierul Florin Câțu a afirmat public că vocile care se opun vaccinării trebuie eliminate. Iată că trăim vremuri în care oamenii au ajuns să fie condiționați de un ser experimental pentru a putea munci ca să își întrețină familiile.

Deși absolut nimeni nu își asumă responsabilitatea în caz de deces din cauza vaccinului cei care refuză să se vaccineze sunt catalogați în mod absurd ca fiind iresponsabili. Iresponsabili ar putea fi catalogați și cei care încearcă să determine oamenii prin mijloace abuzive să își injecteze în ei un vaccin nesigur și cu nenumărate efecte adverse pe termen scurt și lung.

A venit rândul cadrelor medicale să fie condiționate in activitatea lor de această vaccinare asupra cărora se fac presiuni care merg până la inducerea nesiguranței în privința locului de muncă în cazul în care aceștia nu ar fi de acord cu imunizarea ,, forțată”.

Este de-a dreptul aberant ca personalul medical să fie amenințat cu concedierea dacă nu acceptă vaccinarea cu un ser experimental.

Teoriile conspirației încep să se adeverească iar drepturile noastre încep să fie condiționate de un vaccin pentru care producătorii nu își asumă nicio responsabilitate!

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Marcela Doloca
Marcela Doloca
2 ani în urmă

Felicităriii Multumesc cu recunostinta si iubire 💜

Telefon
610320273