Actualitate, GREAT RE!SET

Doliu în lumea presei: Mariana Bejan, o voce îndrăgită a radioului orădean s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Mariana Bejan, o voce a radioului orădean și om al presei, s-a stins din viață la 69 de ani. Rudele și prietenii sunt șocați și încă nu vor să creadă că au pierdut-o pentru totdeauna, scrie RTV. 

Potrivit informațiilor din spațiul public, aceasta ar fi suferit un atac de cord și ar fi decedat subit, motiv pentru care rudele și prietenii acesteia au rămat atât de șocați.

„De aproximativ trei ore, distinsa, speciala și unica Mariana Bejan a devenit o amintire pentru noi, pentru cei care am avut privilegiul să o cunoaștem și să-i fim aproape.Mariana a plecat la cele veșnice la vârsta de 69 de ani, urmare (se pare) a unui atac de cord (încă se fac investigații). Mariana Bejan a fost și va rămâne o veterană și un reper în ceea ce privește istoria postdecembristă a presei orădene. Cu o voce inconfunfabilă pe posturile de radio, cu o minte ageră, mereu vie, și o franchețe doborâtoare, Mariana părea că nu îmbătrânește și că „radarul” ei asupra lumii nu va înceta să funcționeze… Dar Tatăl Ceresc a hotărât altceva. Să-ți fie odihna veșnică în Împărăția Sa, dragă și dragă Mariana, iar mângâierea Lui să se reverse mereu peste Edi (fiul tău – atât de iubit) #EduardBejan, peste minunea ta de nepoată (Elena-Maria) și peste nora (Alina-Florina); ca de altfel peste întreaga familie lărgită. Off…Mariana, Mariana…Am fost mult onorat să te cunosc și să colaborez cu tine. Mult onorat… Să ai liniște și pace acolo unde ești prietenă dragă și dragă…”, a scris Dacian Palladi pe rețelele de socializare.
 Mariana Bejan s-a născut la 30 iunie 1953, a studiat la Facultatea de Psihologie, secția psihologie, nefinalizându-și studiile. A fost redactor la Radio Sonvest Oradea între anii 1993-2001 și la săptămânalul Impact în 2002. A fost director la Radio Mix FM, stația Oradea (septembrie 2005- august 2006), coeditor la Global Construct și Praxis, reviste de publicitate și informații, este relatat în Istoria jurnalismului din România în date: enciclopedie cronologică, scrisă de Petcu Marian.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile