Actualitate

Există o tensiune tot mai mare în societate din cauza covidterorismului: Șofer din Oradea  bătut de un grup de minori pentru că le-a cerut să poarte mască în autobuz

Incidentul a avut loc la Oradea, marţi seară, la stația Tudor Vladimirescu de pe traseul liniei 14. Potrivit purtătorului de cuvânt OTL, Carmen Tocuț, un grup de șapte tineri au urcat în autobuz fără a purta mască de protecție.

 

 

„Şoferul autobuzului i-a rugat să coboare, dacă refuză să poarte masca. Tinerii, după ce au coborât, au aruncat cu pietre spre autobuz. Şoferul a coborât, la rândul său, să le ceară socoteală, moment în care toţi cei şapte au început să-l lovească”, precizează Carmen Tocuț.

La fața locului a fost solicitată intervenția poliției, iar un echipaj al Ambulanței i-a acordat șoferului primul ajutor, ulterior fiind transportat la spital.

„Polițiștii de ordine publică orădeni s-au deplasat la fața locului în urma unui apel 112, intrat la ora 20:22. Toți cei 7 tineri au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției municipiului Oradea pentru audieri. Este vorba de 6 orădeni de 15 ani și unul de 13 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii loviri și alte violențe”, a precizat pentru Bihon.ro, comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Sursa: OTL/ bihon.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile