Actualitate, GREAT RE!SET

Fenomenul mortal care este pe ordinea de zi după vaccinul experimental COVID: Final tragic pentru o adolescentă căreia i s-a făcut rău într-o sală de fitness – Ea era voluntară la Crucea Roșie Alba, care a desfășurat campania de vaccinare Covid în licee CLUBUL VACCINAȚILOR

O adolescentă a murit, sâmbătă, 19 noiembrie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de fitness din municipiu.

Fata în vârstă de 17 ani, era elevă în clasa a XI-a la un colegiu din Alba Iulia.

Tânăra avea 17 ani și era elevă în clasa a XI-a a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia fiind și voluntar la Crucea Roșie Alba.

Având în vedere vârsta fetei și tragedia prin care trece familia și apropiații ei, autoritățile au decis să nu ofere mai multe detalii. De altfel, cazul nici nu a fost anunțat oficial de către IPJ Alba.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă pentru a se stabili cauza morții. Din informații neoficiale, fata ar fi purtat pe ea un costum de stimulare electrică.

Cazul tinerei nu este singular, dar șochează vârsta fragedă a victimei din Alba Iulia. În iunie 2022, un bărbat din Constanța a murit după ce a suferit un infarct la sala de fitness. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost ținut în viață doar de aparate, timp de două săptămâni. După două săptămâni, medicii s-au văzut nevoiți să se declare învinși și să declare decesul.

Echipajul medical deplasat la faţa locului nu a reuşit să o resusciteze, fiind declarat decesul acesteia.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat, că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra.

 

Sursa: oradeaindirect.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile