Actualitate, Economic, Politic

Florian Sârcă, fost șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor: “Voi arăta bihorenilor dovezi cum Ilie Bolojan a furat un avion cu echipamente medicale!”

(Următorul articol a fost preluat de pe portalul J4Media News 
fără nicio modificare.)

Noua achiziție a PSD Bihor, fostul șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, Florian Sârcă, întărește acuzele USR din anul 2020 și anunță ca a făcut făcut cercetări personale si deține dovezi care demonstrează că diferența de echipamente medicale, de 15 tone, conform declarațiilor contradictorii ale lui Mihai Jurcă (n.r. city manager al Municipiului Oradea) în ziarul local Bihoreanul la data efectuării comenzii de 3.3 milioane dolari și cantitatea recepționată în final, tot conform declarațiilor lui Jurcă din ziarul local Bihoreanul din aprilie 2020, această diferență de 15 tone având o valoare de peste 1 milion de dolari,ar fi fost “palmată de Mihai Jurcă cu știrea și acordul lui Ilie Bolojan!

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/primaria-oradea-da-explicatii-cum-s-au-cumparat-materiale-sanitare-de-33-milioane-dolari-din-china-acestea-au-fost-verificate-in-prealabil-inclusiv-de-medici-oradeni-156012.html

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/inca-10-tone-de-echipamente-medicale-pentru-spitalele-din-bihor-al-treilea-transport-a-aterizat-sambata-pe-aeroportul-din-oradea-155931.html

De altfel, la momentul anului 2020 după publicarea informațiilor privind diferența uriașă rezultată la recepție de către echipa USR Bihor, condusă de Delia Ungur, Mihai Jurcă încerca ascunderea mizeriei sub preș printr-o conferință de presă:

 

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/primaria-oradea-da-explicatii-cum-s-au-cumparat-materiale-sanitare-de-33-milioane-dolari-din-china-acestea-au-fost-verificate-in-prealabil-inclusiv-de-medici-oradeni-156012.html

 

Dar datorită tinereții si a lipsei de experiență Jurcă a oferit USRiștilor și mai multe dovezi legat de recepționarea eronată a materialelor din China.

USR Bihor reclamau oficial în 2020 acest minus la recepție, dar liderii USR au lăsat să se înțeleagă că Ilie Bolojan nu ar avea cunoștințe despre unde au ajuns banii pentru marfa care nu a mai fost recepționată niciodată și că toată această afacere ar fi fost coordnată si banii încasați de Mihai Jurcă (n.r. el fiind conform documentelor coordonatorul oficial al importului).

 

 

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/masca-la-control-primaria-oradea-distribuie-masti-la-15-lei-dar-acestea-nu-au-cea-mai-mare-eficienta-156751.html

 

Ei bine, Florian Sârcă (PSD) susține că Mihai Jurcă, la acea vreme șeful APTOR, doar ar fi executat comenzile stricte primite de la Ilie Bolojan, la acea vreme Primar al Municipiului Oradea și șeful direct al lui Jurcă. Ilie Bolojan fiind în fapt cel care a beneficiat de banii palmați de Jurcă!

Se dovedesc oare declarațiile contradictorii ale tânărului Mihai Jurcă veriga slabă care va infunda “Mitul Bolojan”?

Dacă aceste acuze vor fi dovedite sau nu de Florian Sârcă și cum va fi acesta răsplătit de șeful PSD Bihor Ioan Mang pentru publicarea dovezilor pe care le deține rămâne să vedem in perioada următoare! Deoarece este clar că scopul pentru care Sârcă a intrat în PSD împreuna cu o echipă lărgită de foști colegi din PD-L este pregătirea unei candidaturi la Președinția Consiliul Județean Bihor in 2024.

 

Și ce mod mai bun de a-ți începe campania electorală decât prin a demonta “Mitul Bolojan cu dovedirea unui furt coordonat de acesta?

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile