Actualitate, Politic

Florin Cîțu, huiduit la Iași: “După data de 25 septembrie veți vedea un partid unit” (+video)

Premierul Florin Cîţu a fost vineri la Iaşi unde s-a întâlnit cu liderii PNL din zonă. La întrunire au ajuns Costel Alexe, Nelu Tătaru, Alexandru Muraru, preşedintele liberalilor ieșeni, dar şi Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava. Cîțu a fost întâmpinat de mai mulți protestatari care l-au huiduit și i-au strigat ”Trădătorii”.

“După data de 25 veți vedea un partid unit”, a spus Cîţu, potrivit Ziarul de Iași. În discursul rostit, vineri, în şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care participă şi Florin Cîţu, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat că a fost o greşeală că “festivalul democraţiei“ din PNL s-a întins pe toată durata verii, în loc să ţină o lună.

Florin Cîţu se îndrepta către sala în care avea loc o întâlnire cu membrii PNL Iaşi, fiind însoţit de mai mulţi colegi de partid, iar în faţa clădirii unde era programată şedinţa liberalilor se aflau aproximativ 15 persoane. În momentul în care Florin Cîţu şi-a făcut apariţia, cei care îl aşteptau au strigat „Trădătorii, trădătorii” şi „Ruşine”, potrivit news.ro. Unul dintre protestatari a declarat că a ieşit în stradă pentru „a da un semnal că Moldova nu îl vrea pe Florin Cîţu”.

Sura: Gândul.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile