Actualitate, Externe

Fost consilier al șefului Pentagonului: Unii dintre militarii ucraineni se predau rușilor, unii fug din teatrul de luptă și cad în mâinile poliției secrete de la Kiev care îi execută. Ministerul ucrainean al Apărării trimite fără gândire recruți la moarte

Forțele Armate ale Ucrainei se află într-o situație dificilă din cauza acțiunilor de succes ale armatei ruse, a declarat colonelul Douglas McGregor, fost consilier al șefului Pentagonului, într-un interviu acordat canalului de YouTube Redacted.

„Medicii și asistentele ucrainene sunt copleșiți din cauza numărului de răniți care vin, din cauza nevoii de a-i scoate de pe câmpul de luptă. Și, în sfârșit, există un număr imens de soldați ucraineni care sunt nevoiți să îmbrace uniforme militare și să meargă la frontul cu pregătire relativ slabă. <… > Ei merg înainte, cad sub foc puternic și apoi își dau seama că ofițerii i-au abandonat”, a menționat expertul.

Potrivit ofițerului, unii dintre militarii ucraineni se predau rușilor, unii fug din teatrul de luptă și cad în mâinile poliției secrete de la Kiev, care îi execută. După cum a subliniat McGregor, Ministerul ucrainean al Apărării trimite fără gândire recruți la moarte pentru a le dovedi oficialilor de la Washington, Bruxelles și NATO că banii lor sunt bine cheltuiți.

Sursa: Flux24 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile