Actualitate

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate, Dr. Lucian Duţă, denunță indolența și cinismul autoritățilo”Mințim în draci, nu mai avem empatie. Am ajuns să aplaudăm morții. Au murit că nu s-a vaccinat în timp ce tu nu faci ce e în fișa postului!”

Podcastul Evz Play de luni a dat voce protestului unui reputat medic. Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate, chirurgul Lucian Duţă, denunță indolența și cinismul autorităților, dar și tăcerea cadrelor medicale. O complicitate care ne-a dus la o realitate horror: valul 4 face zilnic sute de morți.

Invitat în studioul EVZ Play, medicul Lucian Duţă a făcut mai multe afirmații alarmante în emisiunea transmisă live pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ – Capital.

Mințim în draci, nu mai avem empatie

„Moartea unui om provoacă o suferință pe orizontală extrem de mare. Mințim în draci, nu mai avem empatie. Am ajuns să aplaudăm morții. Au murit că nu s-a vaccinat în timp ce tu nu faci ce e în fișa postului”, a explicat medicul perspectiva sa asupra vârfului acestei crize pandemice. „Cu morții am devenit foarte cinici”, a fost de acord moderatorul Robert Turcescu.

USRtrompetiștii pandemiei

Fostul șef al CNAS a vorbit și despre vina celor de la ministerul de resort, dar și despre suspecta afacere Unifarm, compania care a achiziționat măști de protecție la începutul pandemiei. „Cei mai mulți ticăloși care s-au perindat în Ministerul Sănătății au fost cei din ultimul an. Au avut o șansă și instrumentele să pregătească valul 4. Parcă au așteptat intenționat.

Cei mai mari trompetiști sunt la USR. Cu câtă nonșalanță dă sfaturi Vlad Voiculescu să se dea lockdown. Au avut tot ce le trebuia în lunile de vară. La Unifarm zace marfă de 300 milioane euro. E o frică teribilă pentru cei care au făcut afacerea Unifarm. Sunt disperați că adevărul iese la iveală.

Oamenii s-au săturat să fie mințiți”

La modul cum e condusă campania de vaccinare, când și președintele spune că devii un stat eșuat, nu știu ce ne mai rămâne de făcut. E o situație extrem de tristă care pare fără ieșire. Umblu cu medicamente în mașină (n.r. – pentru tratamentul Covid). Lumea să vadă țintele reale: pacienții nu sunt tratați, punct. Înainte de fiecare doză de vaccin ar trebui să testezi bolnavul. Oamenii s-au săturat să fie mințiți”, a conchis invitatul.

Ediția integrală a emisiunii poate fi vizionată aici:

Sursa: evz.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x