Actualitate, Politic

Gafă a liderului senatorilor PNL: A spus că e răgușit și merge să-l trateze o colegă senator. Doamna însă este medic ginecolog: Virgil Guran poate fi însărcinată?

Liderul senatorilor liberali s-a plâns că e răgușit și a spus că va merge să fie tratat de senatoarea Raluca Ioan, care este medic. Doar că aceasta este ginecolog.

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a gafat, generand un moment hilar duminica, la conferinta de alegeri interne a PNL Vrancea. Guran a afirmat ca nu va avea un discurs lung fiindca e ragusit si ca, la finalul conferintei, va merge la un consult la un senator liberal de Vrancea, medic de profesie. La finalul discursului Guran a aflat, in hohotele de ras ale asistentei, ca medicul este ginecolog.

Virgil Guran, sustinator al lui Ludovic Orban, se afla alaturi de acesta, la evenimentul in cadrul caruia PNL Vrancea isi alege structurile de conducere si care se desfasoara la un resort din judet.

„Aveti oameni puternici care au vizibilitate nationala (…) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut si careia ii multumesc, va spun ceva: este foarte activa in Parlament si chiar se pricepe la probleme de sanatate si demonstreaza acest lucru. Ii multumesc pentru acest lucru. (…) Nu o sa va tin mult de vorba, sunt si ragusit, o sa merg la colega mea Raluca dupa aceea sa ma trateze”, a afirmat Virgil Guran in discursul tinut duminica la conferinta de alegeri a PNL Vrancea, citat de news.ro.

La finalul discursului sau, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferintei, ca medicul la care a spus ca va merge pentru tratament este ginecolog.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile