Actualitate

GAFĂ! Adrese ale serviciilor secrete desconspirate de Voiculescu. Cîțu cere retragerea acestuia din Guvern

Vlad Voiculescu a mai comis o gafă. S-a grăbit să publice “listele” vaccinării”, dar fără niciun discernământ. A băgat la grămadă și listele speciale, cu adrese de centre de vaccinare, multe dintre ele înființate în sedii fără destinație publică, din imobile SRI, SIE, MI și MApN.

Florin Cîțu i-a cerut președintelui USR, Dan Barna, retragerea din Guvern a lui Vlad Voiculescu. Potrivit acelorași surse, Dan Barna nu ar fi spus un NU apăsat, dar a lăsat să se înțeleagă că ”tot răul” vine dinspre Dacian Cioloș, care îl susține și l-a impus pe Vlad Voiculescu și care luptă să preia la apropiatul congres conducerea partidului rezultat din fuziunea USR și PLUS.

Ce spune Bode?

“Acele liste, eu spun foarte clar că nu este normal, subliniez, nu este normal ca ele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică. Aici înţeleg că era vorba şi despre serviciile de informaţii. În ce condiţii vezi adresa strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi în momentul respectiv poţi să te aştepţi ca oricine, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicităţii astfel de… Până la urmă a greşit. Eu mă uit la comunicarea publică, oficială şi astăzi (ieri-n.red.) domnul Gheorghiţă a precizat foarte clar în ce constă acest lucru”, a declarat, marţi seară, la TVR, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Voiculescu este din nou habarnist și scrie pe Facebook că nu înțelege pe cine a supărat şi, mai ales, de ce.

Sursa foto: aktual24

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile