Actualitate

Gafa mascaradei satanice: Clujean anunțat că trebuie să intre în carantină la întoarcerea în țară, deși nu a plecat nicăieri

Un clujean din Gherla a primit un SMS, care îl anunța că trebuie să intre în carantină când se întoarce în țară, deși n-a fost plecat.

Mesajul a venit prin platforma oficială Corona-Forms, dezvoltată de Ministerul Sănătății și STS, intrată în funcțiune toamna trecută.

N-am ieșit din țară de vreo opt ani!”, a povestit bărbatul. ”Am făcut doar traseul Gherla-Jucu și retur, unde lucrez. Ca să nu mai zic că sunt vaccinat de cinci luni!”, a spus bărbatul, conform Gherla Info.

Și alți români au primit mesaje similare de la Corona-Forms, prin care erau anunțați că sunt pozitivi Covid-19, deși nu făcuseră niciun test în acest sens.

Erorile apar pentru că numărul de telefon este greșit transmis sau introdus.

”Dar chiar și în asemenea situații, atât pacientul, cât și medicul de familie sunt informați simultan. Atragem atenția cetățenilor care primesc mesaje generate de Corona Forms să le ignore, dacă nu li s-au recoltat probe în vederea testării”, spun cei de la DSP.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile