Actualitate, Opinii

Gheorghe Piperea: Cum e posibil ca un stat UE, care a primit “gratuit” de la UE o cantitate de ser experimental botezat vakseen, să vândă altor 2 state UE 2 milioane de doze din respectivul ser?

Am o întrebare conspiraționistă, pentru marcare ca postare periculoasă și pentru stârnit vigilența fact checkers-ilor și mânia hackerilor:

Cum e posibil ca un stat UE, care a primit “gratuit” de la UE o cantitate de ser experimental botezat vakseen, să vândă altor 2 state UE 2 milioane de doze din respectivul ser?

De aici, alte câteva întrebări-domino:
– există acceptul UE pentru acest bizar comerț între state? dar acceptul producătorului?
– știe opinia publică europeană de acest comerț? respectă acest comerț cooperarea loială între state și între state, pdop, și UE, pdap?
– nu cumva ar fi trebuit făcută o cedare gratuită a unui produs inutil și în pericol de expirare, de exemplu, către țările africane sau asiatice sărace?
– dacă serul nu a fost primit geatuit, care e prețul de cumpărare și care e prețul de re-vânzare? conține și costul logistic al păstrării îndelungate și inutile la -80 de grade?
– a plătit Statul român impozit pe profit? dacă a fost pierdere, cine o suportă?
– prețul e în euro sau în moneda statului Botswana?
– ce face Cîțu cu banii astfel obținuți? îi utilizează pentru a se asigura că va câștiga președinția penele?
– dacă vine valul IV, cu ce va cumpăra Cîțu noile și scumpele noi seruri “necesare” noii “lupte” cu pandemia? va face noi împrumuturi hiper-scumpe, girând cu viitorul nostru?
PS. De fapt, mai am o întrebare – având în vedere că atât ÎCCJ, cât și CapBucurești au declarat că hotărârile CNSU (105 la număr) sunt inexistente juridic, iar țara a fost condusă, practic, prin aceste hotărâri inexistente juridic, cum apreciază situațiunea “luptătorii” contra corupției și contra pandemiei, fanii statului de drept (și ai sloganului “respectarea STRICTĂ a legalități”), progresiștii și nou-normalii? E de bine sau de prosteală? Au meritat acești prostocrați și hoți toate eforturile, cedările liberticide, renunțările la drepturi fundamentale, discriminarea pe criterii medicale, ura, sărăcirea și foametea?
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile