Actualitate, Opinii

Gheorghe Piperea : Un plandemonium și agitația guvernamentală pentru consumul celor 120 de milioane de doze pre-cumpărate pentru varianta alpha a agentului patogen (și inutilă contra variantelor delta, epsilon, mu, celr specifice valurilor 4-5)

Marea majoritate a oamenilor obișnuiți au zis că nu e cazul să își amărască viața cu prostiile autorităților plandemice, că n-are cum să se ajungă la obligativitatea vakseenării, la segregarea pe criterii sanitare sau la doza 3-4-5 etc. Că nu are cum să se întâmple să fie trimiși acasă 50 de mii de lucrători sanitari și 150 de mii de profesori pe motiv că sunt nevakseenați și nu are cum să fie opriți studenții nevakseenați de la a locui în căminele studențești sau de a veni la cursuri în amfiteatre și săli de seminar sau de lucrări de laborator.

Iată că acest “n-are cum” a avut cum.

Toate astea sunt acum crunta realitate.

Ironia neagră este ca doza a treia nu doar că a devenit “necesară”, readucând persoanele vakseenate, posesoare de pașaport sanitar și cod QR de cetățean corespunzător, în rândul nostru, al normalilor, la stadiul de persoană nevakseenată și de sub-cetățean al “noii normalități”, dar zisa doză a treia a și fost canalizată exclusiv pe vakseenul cu manipulare genetică.
Nu-i așa că nu seamănă cu un plan?
Mai precis, cu un plandemonium? Și nu e ultima – mai urmează câteva, pentru “consolidare”. Se întâmplă deja în Israel, deci nu spuneți că nu are cum, pentru că are cum.
PS:  În timp ce disperarea și agitația guvernamentală pentru consumul celor 120 de milioane de doze pre-cumpărate pentru varianta alpha a agentului patogen (și inutilă contra variantelor delta, epsilon, mu, celr specifice valurilor 4-5), frigul se instalează afară, în case, în școli și spitale, facturile se triplează, iar falimentele devin acel tsunami de care vorbea în aprilie mme Christine Lagarde, șefa BCE. Urmează foametea și sărăcia crunte. Nu vă panicați, însă – e pentru siguranța voastră…
Sursa: Gheorghe Piperea/ Facebook
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile