Actualitate, Externe

Guvernatorul DeSantis a semnat un proiect de lege care interzicea pașapoartele de vaccinare: va da amenzi de 5.000 de dolari instituțiilor care solicită dovezi de vaccinare

La două zile după ce administrația DeSantis și-a dus la îndeplinire avertizarea că va reține fonduri de la districtele școlare care sfidează interdicția sa privind impunerea obligativității purtării măștilor, biroul guvernatorului republican a confirmat că Florida va începe să emită amenzi de 5.000 de dolari pentru întreprinderile, școlile și guvernele care solicită dovada vaccinării împotriva COVID-19, potrivit USA Today News.

Guvernatorul Ron DeSantis a semnat în luna mai un proiect de lege care interzicea pașapoartele de vaccinare, iar săptămâna trecută Departamentul de Sănătate al statului a stabilit modul în care acesta va fi implementat. Amenzile vor începe la 16 septembrie.
DeSantis este, de asemenea, angajat într-o luptă juridică împotriva companiei Norwegian Cruise Line – care navighează din porturile Floridei – și a cerinței sale ca pasagerii să prezinte o dovadă de vaccinare.
Sursa: Vlad Pârău/ ActiveNews
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x