Actualitate, GREAT RE!SET

Halucinant! Vaccinarea anti-Covid, cel mai mare experiment medical al tuturor timpurilor – Experimente eșuate. Tehnologia ARN mesager a ucis toate animalele de laborator

Tehnologia ARN mesager se cunoaște și se studiază de 30 de ani. Așa este. Însă ceea ce au omis să ne spună este că toate animalele de laborator implicate în studiile legate de tehnologia ARN mesager au murit, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că, practic, primii cobai umani s-au folosit pentru vaccinul anti-Covid, în doar trei luni și fără nicio legătură cu rigoarea științifică. 

 

Ce informații au fost livrate populației despre tehnologia ARN mesager? Doar că este studiată de 30 de ani. De ce nu a fost aplicată niciodată? La partea asta au bâjbâit-o și au schimbat subiectul. Ce nu s-a spus clar până acum, cel puțin oficial sau răspicat? Că toate animalele de laborator implicate în studiile legate de tehnologia ARN mesager au murit. ”De aceea tehnologia ARN mesager nu a fost candidată la producția de vaccinuri, nu a avut nicio șansă să intre în această sferă. Următoarea etapă a fost vaccinul Covid.

Pe de altă parte, argumentul acesta că tehnologia ARN mesager se studiază de 30 de ani este un sofism, adică un raționament corect doar în aparență, dar fals în realitate. Era un fel de a ocoli răspunsul corect, care viza testarea prin studii sistematice de zeci de ani nu numai pe animale, ci și pe oameni, pe grupuri de voluntari. Pe mine nu mă interesează de când este tehnologia ARN Mesager, mă interesează câte studii ai făcut, dacă ai făcut studii serioase și pe grupuri corect alese”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Potrivit medicului, producătorii nici măcar acest lucru nu l-au făcut, nu au avut grupuri placebo și grupuri de studiu, nu au urmărit nici măcar acele persoane din propriile lor studii, au pierdut din vedere, aparent, o grămadă de persoane din cadrul studiului, ceea ce este inadmisibil. ”Ca să nu mai vorbim de perioada de două sau trei luni în care au făcut aceste studii. Deci totul este un fals grosolan. Absolut toate informațiile care contrazic această teză sunt manipulate de diferite grupuri de interese. Nu există, cu adevărat, niciun fel de contraargument la ceeea ce spunem”, susține dr. Oana Mihaela Secară.

Au vrut, în mod deliberat, să facă rău

Intenționalitatea de a face rău prin acest produs a fost confirmată prin faptul că Pfizer a dorit să secretizeze 75 de ani documentele din care reies efectele adverse ale vaccinului Covid, nu puține și nici neglijabile, pe care le-a pus în evidență în decursul studiilor foarte scurte pe care le-a făcut înainte de a pune pe piață vaccinul, susține dr. Oana Mihaela Secară. ”Dar chiar și foarte scurte fiind, studiile au arătat niște efecte adverse într-o proporție mare și de o gravitate mare. Vaccinul a fost studiat în sens invers, ca să facă mai mult rău, iar faptul că a fost testat și studiat este doar o aparență”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că, după ce studiile Pfizer au fost făcute publice, s-a văzut foarte clar că vaccinurile au fost administrate și grupului placebo și grupului de studiu, încurcând, aparent, grupurile. Însă companiile farmaceutice știu, de zeci de ani de zile, cum să facă studii riguroase, nu este primul studiu pe care l-au făcut, mai ales Pfizer, care este o mare companie farmaceutică. ”Vaccinul atacă pe mai multe fronturi, sistemul imunitar, sistemul cardiovascular, iar evoluția este foarte diferită de la un pacient la altul. De aceea totul pare o coincidență. Iar asta arată că s-a dorit să se facă rău, dar pentru a nu putea fi luată urma celui care a făcut rău, atunci s-a creat această modalitate de a face ca totul să pară o coincidență. Iar dacă cineva îndrăznește să spună că persoana X a pățit ceva sau a decedat din motive legate de vaccinare, o nouă tehnică de manipulare este ca lumea să intervină și să spună – ce mizerabliă este această atitudine de a te folosi de suferința cuiva ca să înfierezi vaccinul anti-Covid”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

Apariția efectelor adverse, imprevizibilă

Pe fondul vulnerabilităților pe care o persoană le avea anterior, vaccinul Covid agravează niște probleme pe care organismul le avea mai demult sau pe care organismul reușea să le compenseze până atunci, spun medicii. Aceștia semnalează faptul că apariția efectelor adverse se spațiază pe o perioadă de timp imprevizibilă, pentru că anumite organisme reușesc să compenseze mai bine și mai mult timp și să mențină la un nivel subclinic anumite modificări. ”Până la un moment dat, când organismul este prins pe picior greșit de un alt factor, de mediu, de viață, de poluare, de diverse alte agresiuni. Organismele compensează în mod diferit. Sunt organisme care sunt extrem de rezistente, dar sunt și organisme care sunt mai fragile și nu întotdeauna acest lucru ține neapărat de vârstă”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară.

 

Sursa: Claudia Marcu / Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile