Actualitate, Externe

Holocaustul Covid? Este clar deja că nu este vorba despre nici o „imunizare” – Autoritățile din Israel pregătesc populaţia pentru a patra doză de vaccin-covid : Vor să vaccineze populația tot timpul cât trăiesc

După cum putem vedea, vaccinurile experimentale covide până în prezent nu au oferit nicio protecție celor care ar fi fost „imunizați” în acest mod. Cel mai izbitor exemplu este Israelul, țara pe care Pfizer l-a transformat în cel mai mare laborator experimental de pe Pământ.  Ar fi acesta Holocaustul Covid, experimentele satanice pe care Dr. Mengele le-a început în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și covid- fasciștii doresc acum să le îndeplinească?

 Cu peste 2,5 milioane de israelieni „deja imunizaţi”  cu trei doze de vaccin anti-COVID-19, coordonatorul luptei cu pandemia dn Israel, Salman Zarka, a spus că trebuie să înceapă pregătirile pentru a oferi populaţiei şi „a patra doză de vaccin, din cauza noilor variante contagioase.”

O altă etapă de vaccinare cu a patra doză de vaccin va fi necesară pentru cei vaccinaţi, pentru a ţine pasul cu variantele noi de coronavirus, a spus Zarka, şeful grupului special creat pentru a coordona lupta Israelului împotriva pandemiei de Covid-19.

 

Chiar dacă două treimi din populaţia israeliană este deja vaccinată cu două doze, oficialii din domeniul sănătăţii se aşteaptă ca „varianta Delta”, mai contagioasă, să ducă în continuare la o creştere a numărului de cazuri şi a spitalizărilor, în lunile de toamnă.

 

„Aşa va fi viaţa noastră de acum înainte, în valuri” –  a adăugat Zarka.

El crede că dozele de rapel speciale pentru noile variante ale coronavirusului ar putea fi gata până la sfârşitul anului 2021 sau începutul anului 2022.

 

Oficialul din sănătate a declarat anterior că dozele de rapel ale vaccinului anti-COVID-19 ar trebui să fie oferite populaţiei „o dată pe an sau la cinci-şase luni”, potrivit RT.

Israelul a fost printre primele ţări care au oferit a treia doză de vaccin populaţiei. Paşaportul verde Covid-19, eliberat cetăţenilor vaccinaţi, care oferă acces în locuri precum restaurante şi baruri, expiră la şase luni după ce unei persoane i se administrează a doua sau a treia doză, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea exista mai multe doze viitoare.

 

Sursa:The Times of Israel,   Mediafax

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile