Aktuális, Tények mögött a lényeg

A COVID19 biológiai háborúban a PCR teszt mint inkvizíciós  csodafegyver bizonyítottan genetikai teszt – Macron nem engedte magát PCR teszttel tesztelni az orosz – francia csúcs előtt, mert félt, Putyinék ellopják a DNS-ét

A COVID19 biológiai globális terrortámadás (melyet nyilvánvalóan csak a hazug propagandában lehet világjárványnak titulálni) nem csupán az orvostudomány alapjait igyekszik 2 esztendő óta lenullázni, de  a tömegeket manipuláló aljas manőverezésben  egy az egyben teológiai és dogmatikai téziseket is bizonyít.

Mivel az egész COVID19  népirtó projektet alapból hazugságokra építették fel, nem nehéz olyan taktikákat beazonosítani ebben, melyek meghatározásait a teológiai tanok között, sőt a nyugati katolikus egyház által titkos/eltitkolt  tanként kezelt demonológiában is megtaláljuk.

 

 

Az emberek manipulálásban fő szerepet játszó politika és média ugyanis azzal indította az egész biológiai terrortámadást, hogy alapból „konteósoknak”, azaz kitalált összeesküvés-elméletekre bazírozóknak mondta mindazokat a tisztán  látó, ismeretekkel rendelkező vagy simán normális emberi értelemmel szemlélődő embereket, akik megkérdőjelezték azokat a járványügyileg, orvosilag sem helytálló intézkedéseket melyekkel aztán rákényszerítették a Föld lakói a védőoltásnak hazudott, valójában genetikai, biotechnikai, biológiai fegyvernek számító Covid-vakcinát.  Tehát,aki gondolkodott  vagy ellentmondott az emberirtó, sátáni dogmáknak, melyek  hömpölyögnek  2 éve a médiából az eleve eretneknek lett titulálva, meghurcolva, sőt bántalmazva, bírságolva.

Tagadni kellet ugyanis a génterápiás emberirtó-fegyver létezését és tagadni kellett azokat a sátáni szándékokat, melyekkel ezt, mintegy új vallásként ráeresztették a világra.

A teológiában tanítják, hogy a Gonosz egyik alapfegyvere az, hogy a hazugság és ámítás mellett rá akarja venni az embereket arra, hogy ne higgyenek a Gonosz létezésében, hiszen, amiről azt hiszik, hogy nincs, az ellen nem fognak fellépni, fellázadni. Erre a tézisre épült nagyjából az egész COVID-stratégia, ezért lehetett az, hogy világhíres orvosokat, jogászokat lehetett lekonteósozni, laposföld-hívőnek, akárminek lehordani, csupán azért, mert azok ismereteik birtokában látták és mondták, hogy egy globális szintű meta-hazugság esete forog éppen fenn az egész p(l)andémiás forgatókönyv kapcsán.

Aztán az idő teltével egyre-másra bizonyosodik be, hogy sajnos nem volt itt szó többnyire „konteókról”, ugyanis a tengernyi hivatalosított hazugság sorra derül ki, bukik meg, és sajnos az állítólagos konteók zöme igaznak bizonyul.

Nincs ez másként a hírhedt PCR tesztekkel, melyekkel mint  furcsa csodafegyverekkel sakkba tartották és túszul ejtették a világot a covid fura urai. Hogy a PCR tesztek önmagukban nem elegendőek sem egy vírus jelenlétének és az azáltal okozott fertőzésnek a kimutatására, arra már a covid-mizéria kezdetén több jeles tudós, virológus figyelmeztette az adott kormányok, így a Magyar Tudományos Akadémia elismert virológusai is jelezték, hogy nem lehet PCR tesztekkel fertőzéseket kimutatni vagy éppen olyan statisztikákat felállítani, melyekre bazírozva országokat zárnak le és emberek millióit zárják karanténba, azaz házi őrizetbe. De mint láttuk lehetett.

A PCR teszt nem diagnosztikai, hanem genetikai teszt, alkalmazása pedig nem szolgálta az esetleges járvány, vagy biológiai fegyverrel történt lakosságmérgezés valós számarányainak nyilvánosságra hozását. Célja a lezárások megalapozása volt és hatalmas pszichológiai terror bevezetése ezekkel az amúgy sem szabályosan alkalmazott PCR tesztekkel, melyekkel fájdalmas procedúrának vetették alá az embereket, hogy ezzel is sakkba tartsák őket és a kísérleti vakcina irányába tereljék a tömegeket.

Ha egy átlagember mondott volna nyilvánosan olyasmit, hogy a PCR teszt genetikai teszt és bárkinek el lehet lopni vele a DNS-ét, nyilván az illetőt lekonteósozzák, esetleg a „járványügyi intézkedések” megsértése miatt jól megbüntetik.

FELVETŐDIK PERSZE AZ A KÉRDÉS IS, HA A MACRON VAGY A MACRONNAK LÁTSZÓ VALAKI  ÚGY VÉLI EGY PCR TESZT ELVÉGEZTÉVEL „ELRABOLHATJÁK” A DNS KÓDJÁT, AKKOR AZ A TÖBB MILLIÓ EMBER, AKINEK A DNS –VEL SZABADRABLÁST KÖVETTEK EL  EL AZ ELMÚLT 2 ÉVBEN A COVID-MAFFIA PSZICHOPATA VÉGREHAJTÓI , ŐK MIÉRT VOLTAK ERRE RÁKÉNYSZERÍTVE, ŐK VAJON MIÉRT NEM REKLAMÁLHATNAK? FŐLEG MERT  IMMÁR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY A TESZTELÉSRE KÉNYSZERÍTETT EMBEREKNEK TUDTUKON,AKARATUKON KÍVÜL, ENGEDÉLYÜK NÉLKÜL HASZNÁLJÁK AZ EMBERI GENOMUKAT  EGY ÓRIÁSI, TÖRVÉNYTELEN ÉS TILTOTT GLOBÁLIS EMBERKÍSÉRLETHEZ.

Ehhez képest ez a láb is kibukott, a Reuters ugyanis arról számolt be, hogy Emmanuel Macron francia elnök  nem engedte, hogy a covid-protokoll előírta PCR tesztet a Putyinnal való tárgyalása előtt megcsinálják neki, azt állítván, hogy az oroszok a PCR teszttel el akarják lopni a DNS-ét.

Jelentette ki hivatalosan mindezt az egyik legvéresebb szájú európai covid-fűrer, aki emberek millióit kényszeríti 2 éve a megalázó és alkalmatlan genetikai tesztek végzésére.

A furcsa eset kapcsán aztán nehogy már a covidot szolgáló két államférfi Macron és Putyin (akik nem mellesleg mind a ketten a Klaus Schwab féle, politikai bábokat képző globalista iskola neveltjei) egy többméteres asztal két végébe telepedtek és nem fogtak kezet. A több mint őrületnek számító politikai bohózat sajnos nemcsak ezeket a vezetőket minősíti, hanem egész társadalmunkat, azt a 21. századi embert, aki eltűri, hogy ilyen globalista pszichopaták vezessék őket.

A Reuters erről így ír: “A Kreml szóvivője nem reagált azonnal a Reuters kommentárt kérő üzenetére.

A Macron környezetéből származó második forrás megerősítette, hogy Macron elutasította az orosz PCR-teszt elvégzését. A forrás szerint Macron ehelyett egy francia PCR-tesztet végzett indulás előtt, és egy antigéntesztet, amelyet saját orvosa végzett egyszer Oroszországban.

“Az oroszok azt mondták nekünk, hogy Putyint szigorú egészségügyi buborékban kell tartani” – mondta a második forrás.

Csütörtökön, három nappal Macron és Putyin társadalmilag távolságtartó találkozója után az orosz vezető fogadta Kasszim-Jomart Tokajev kazah elnököt. A két férfi kezet fogott, és szorosan egymás mellett ültek, és csak egy kis dohányzóasztal választotta el őket egymástól.”

Tehát a francia elnök, úgy vélte az orosozk az ő DNS-re vadásznak. És Emmanuel Macront azonban senki nem nevezte konteósnak, hiszen végülis igazat mondott, hogy a PCR teszt tulajdonképpen egy genetikai teszt, ami valójában nem tudja a sima nátha vírust megkülönböztetni egy SARS vírustól.

Más kérdés az, hogy mennyire volt Macron félelme indokolt azzal kapcsolatban, hogy Putyinék ellopják a DNS-ét. Nyilván sok szörnyűség belefér ebbe a népirtásnak minősülő COVID-nyomorúságba, de annyira nyomorult mégsem lehet senki, hogy egy Macronhoz hasonló, humanoid gnómot akarna esetleg klónozni az ellopott DNS-ek segítségével. Bár, ha  akarunk kicsit „konteóskodni”, az is lehet, ez a Macron se a régi már és attól tartanak, hogy egy genetikai teszt segítségével bebizonyosodik, nem is az eredeti Emmanuel Macron, hanem egy dublőr ügyködik a politikai porondok színpadán?…

 

L. Szőke Mária

 

Forrás: Reuters

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile