Aktuális

Ferenc pápa is oltásszakértővé avanzsált: Hogyan lett Szent Péter utódja a vakcina maffia és a covidterroristák reklámarca?  

A koronavírus elleni oltás felvételére buzdító felhívást tett közzé szerdán Ferenc pápa, kiemelve, hogy szerinte csak így lehet véget vetni a világjárványnak. Hogy a teológiai végzettségű pápa hogyan vált egyből virológussá, és milyen lelkiismerettel is reklámoz egy kísérleti szakaszban levő, emberi magzatok részeivel kombinált kétes gyógyszert, mely súlyos mellékhatásai egyre nyilvánvalóbbak, az persze  nem derül ki.

Történik mindez pár héttel azután, hogy bejelentették, hogy „Ferenc pápa” szlovákiai fellépésén, melyre  a tervek szerint szeptemberben kerül sor, CSAK azok vehetnek részt a pápai „szentmisén” akik be vannak oltva.

Értjük? Csak azok vehetnek részt egy állítólagosan Jézusra alapozott egyházi szertartáson, akik felvették a Covid19 bélyegét, a kísérleti vakcinát, melyet ( rég nem titok)  abortált magzatokból kivont genetikai részecskék segítségével állítottak össze. Jézus csak azokért halt kereszthalált ezekszerint, akik felvették az oltás bélyegét?

„Isten kegyelmének és sokak munkájának hála most már a rendelkezésünkre állnak azok a vakcinák, melyek megvédenek a Covid-19-től” – jelentette ki az egyházfő két, egyesült államokbeli non-profit szervezet, az Ad Council és a Covid Collective számára készített videó üzenetben. A felhívásban elmondta azt is, hogy az oltások minden embernek reményt nyújtanak, ám hozzátette, hogy csak akkor hatékonyak, ha mindenki felveszi őket.

Figyelve ezt a több mint sátáni vakcinapropagandát, úgy véljük a pápa „őszentsége” erősen tévedett a vakcina reklám szövegét illetően, ugyanis ez a géntechnológiai szer és a hozzá kapcspolódó  covid-terrorizmus inkább a Sátán művének és nem „Isten kegyelmének” tűnik.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile