Aktuális, Társadalom

Noha a gyermekek gyógyulási aránya 99,99% a covid esetében, a hatóságok mégis sietnek, hogy a covid vakcinát mielőbb beadhassák gyerekeknek is

A múlt évben a brit egészségügyi miniszter Matt Hancook nyilvánosan kijelentette, hogy „a covid vakcinát nem kell gyereknél alkalmazni, hiszen a gyerekek nagy része,99,99% tünetmentesen meggyógyul, ha el is kapja a fertőzést.

Aztán ahogy elkezdett dübörögni az agresszív oltási kampány, hirtelen kiderült, hogy a covid-mágusok meglátása szerint azért mégis be kell oltani a gyerekeket, a „nyájimmunitás” érdekében.

Időközben a nagy vakcinagyártó cégek el is kezdték a gyerekeken a vakcina kísérleteket,s egyre-másra láttak napvilágot azok a hírek miszerint gyermekek haltak meg a vakcina kísérlet során. Legutóbb egy 2 éves kislány halála rázta meg a nemzetközi sajtót, a gyereket saját szülei adták oda kísérleti alanynak.

Ezeket figyelve nemcsak nevetséges, de aljas is az a kijelentés, miszerint a gyerekekre nézve a covid oltás veszélytelen, ugyanis már eddig, csak a kiderült kísérleti esetekben több gyerek halt meg a vakcina beadása után, mint a vírustól.

Az ellentmondásos egészségügyi szempontokon túl persze a szociális vetülete ennek a gyerek-oltásdinak sem elhanyagolandó, hiszen abszolút diszkriminációt teremtene óvodákban iskolákban és az sem világos, ha elkezdenék oltani a gyerekeket , hogy azok  teljes értékű tagjai legyenek az iskolai közösségeknek például, akkor ez az oltási sorozat tulajdonképpen életfogytiglani oltás függőség lenne, aminek az egészségügyi és társadalmi következményei egyelőre ismeretlenek, de igencsak kétesek.

(Forrás: SMART RADIO)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile