Aktuális, Vélemény

Újabb botrány a parlamentben: a koalíciós covid-fűrerek nem akarták beengedni a szenátornőt az ülésterembe

Bagoly mondja a verébnek, hogy nincs maszkja? Avagy maszkot prédikálnak, de csak a sajtó előtt hordják? A román kormánykoalíció tagjai az elmúlt napokban sorra szegték meg a maszkviselési bolondériát, ma mégis ezért nem akarták beengedni politikus társukat az ülésre. Persze ez csak hazug maskarádé, átlátszó ürügy, mert valójában nem a szenátornő feltételezett cseppfertőzésétől tartanak, hanem azoktól a kemény igazságoktól, melyeket az folyamatosan a képébe vág a kormányon levő covid-politikusoknak.

Képzeljük el azt a jelenetet, mikor egy hivatalosan megválasztott szenátort csak úgy, nem akarnak beengedni a parlament épületének gyűléstermébe, mert az állítólag nem a megfelelő (SIC!) maszkot viseli. És tegyük hozzá azt is, hogy azok, akik ezt elkövetik vele, annak ellenére teszik ezt, hogy ők maguk is ( a felvételek ezt ékesen bizonyítják)  nem megfelelőnek nyilvánított ( „neconform”) háztartási és műtősmaszkokat hordanak.

Ez történt ma a román parlament épületében, ahol a liberálisok által utasított csicskák nem akarták beengedni Diana Șoșoacă független szenátort, aki az elmúlt időkben sok, a  PNL-USR-RMDSZ covid-kormánynak igencsak kellemetlen igazság-szálkát tört a körme alá, kimondva és a parlamenti pulpitusról prezentálva azokat a törvénytelenségeket, gyilkos és alkotmányellenes rendelkezéseket, melyeket a kormány tagjai végre kell, hajtsanak a globalista covid-protokoll szerint.

 

 

Az eset akár mókás is lehetne, ha nem a Parlamentben  játszódott volna és ha maguk a PNL és USR nagyágyúi is nem vétenének sorozatosan a maszkviselési előíráson. A PNL vezérfogatából maga Klaus Iohannis államelnök, Ludovic Orban, Raluca Turcan is több ízben le volt fülelve, hogy maszkot prédikálnak és erőltetnek az emberekre , miközben ő maguk, hacsak nem kamerák előtt szerepelnek, tesznek rá betartani ezt a több mint furcsa rabszolgatörvényt,melynek valójában semmilyen elfogadott orvosi vagy járványügyi  alapja nincs.

Pár napja maga a román egészségügyi miniszter  szegte meg a maszkviselési szabályt, de ez mitsem számít akkor, mikor a kellemetlen igazságokat kimondó, vehemens Diana Șoșoacă-t kell(ene) valahogy elhallgattatni, ami , ahogy látjuk,  lassan meghaladja a liberális kormányzók kapacitását.

Diana Șoșoacă-t lehet szeretni vagy nem szeretni, azonban be kell látni zömmel igazat beszél, és azon kevés politikusok egyike, aki nyíltan elítéli az egész covid-őrületet és a normális élethez való visszatérést szorgalmazza, esztelen és embertelen  kamu-megszorítások nélkül és fellép a covid osztályokon végbemenő covid genocídium ellen

A szenátornő, mint fennebb írtam nem ijedős fehérnép, s mivel mielőtt parlamenti amazon lett volna, sztárügyvédként kereste kenyerét, tisztában van tehát jogaival s a kirobbant balhé során kihívta a rendőrséget.

A sajtóban megjelent hírek szerint Diana Șoșoacă „erőszakkal bement” két  képviselő kollégája, köztük a Bihar megyei Mihai Lasca független képviselő védelmében  a parlamenti ülésterembe (ahova amúgy minden joga megvolt bemenni)  s hogy a kihívott rendőrök végülis felvették e a bejelentés nyomán a jegyzőkönyvet egyelőre nem tudni.

A parlamenti maskarádé folytatódik. A részletekre még visszatérünk. Diana Șoșoacă ugyanis bement az ülésterembe, mire az ő ügyét tárgyalni szándékozó liberális „etikusok” futamodtak meg a teremből. Nem hinném, hogy bármilyen vírustól féltek volna, inkább azoktól a tényektől frászolhatnak, melyeket a harcias szenátornő finomítás nélkül vágott volna ma is a képükbe. Ez az egész csak  elterelő színjáték, hogy eltereljék a figyelmet, a covidkórházakban sorra gyilkolt emberekről, a szétvert gazdaságról és tanügyről, a lágerekké változtatott kórházakról,  a szőrén-szálán eltűnt több millió eurós  covidsegélyekről és az egyre feszültebb romániai közhangulatról.

Szőke Mária

(Fotó:Agerpres)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile