Actualitate, Externe

În Grecia, tinerii primesc 150 EUR dacă sunt vaccinați – cei care plătesc nu se pot plânge mai târziu de efectele secundare!

Guvernul elen a anunțat că intenționează să vireze 150 de euro în pașaportul digital de vaccinare al fiecărui tânăr grec care a fost vaccinat împotriva Covid-19 sau care intenționează să se vaccineze în curând, mită pe care autoritățile o descriu ca pe „un cadou de recunoștință” înainte de începerea verii.

Potrivit Euractiv, „Freedom Pass” (Pașaportul Libertății) va avea un credit preplătit de 150 de euro și va fi acordat celor născuți între 1996 și 2003 cărora le-a fost administrată cel puțin o doză de vaccin până în prezent sau care se vor programa pentru vaccinare în acest an.
Se estimează că 940.000 de tineri vor fi eligibili pentru a primi „Freedom Pass”, iar aceștia vor putea să-și cheltuiască banii aferenți pașaportului de vaccinare pentru călătorii, turism și servicii culturale în interiorul Greciei. Asta dacă nu vor face miocardită, cheaguri, AVC sau alte reacții adverse asociate serurilor experimentale Covid, caz în care pașaportul de călătorie le va deveni inutil.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile